FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
27 Вересня, 2024

Першість області з футболу. Матч, в якому визначили срібного призера

Андреналін-ДЮСШ-1 із Хмельницького у детбютному для себе сезоні став учасником фіналу Кубка області та здобув срібні медалі чемпіонату Хмельниччини. Фото: ілюстративне Хмельницької обласної асоціації футбол

В обласних змаганнях у двох групах пройшли два поєдинки.

Чемпіонат Хмельгицької області з футболу добігає до завершення. Утім, на деякі команди ще чекають кілька матчів. Але вже нині відомий розподіл призових місць. Після того, як «Колос» із Полонного достроково став чемпіоном, срібні медалі вже гарантували собі й дебютанти першості – хмельницький «Адреналін-ДЮСШ-1».

Хмельничани, які виборювали «срібло» з теофіпольською «Іскрою-Поділля», завітали до Теофіполя, де в разі успіху забезпечували собі друге місце в чемпіонаті. Теофіпольчанам, щоб мати ще шанси на срібні медалі, також необхідно було лише перемагати. Тож матч мав стати безкомпромісним та цікавим. Тим паче, що перед цим вони грали в Хмельницькому та переможця не виявили.

Потужний старт «Андреналіна-ДЮСШ-1» у цій грі, напевно, забезпечив гостям психологічну перевагу. Адже на 6 та 8 хвилинах Кірід Дрезналь двічі вразив ворота гостей, а на 11 хвилині Ярослав Загородній забив ще й третій гол і рахунок став 0:3. Утім, на 30 хвилині Микола Джус скоротив відставання.

Та після перерви хмельничани продовжили вражати ворота суперника. Зокрема, на 72 хвилині забив Владислав Антонюк, а 82-ій – хет-трик оформив Дрезналь. На 88 хвилині Олександр Сєрафімов із пенальті скоротив відставання, але останню крапку в грі поставив Ілля Банас, який забив на 89 хвилині. У підсумку «Іскра-Поділля» - «Адреналін-ДЮСШ-1» 2:6. І команда з Хмельницького – срібний призер першості області. І це при тому, що на них ще очікує матч проти «Колоса» - 2 жовтня в Хмельницькому. Але й в «Іскри-Поділля» залишилася ще одна гра проти чемпіонів – у Полонному 9 жовтня. Але результати цих поєдинків вже не вплинуть на турнірне становище. Адже у «Колоса» нині 15 очок, «Адреналіна-ДЮСШ-1» - 9, а в «Іскри-Поділля» - 3.

У групі, яка веде боротьбу за 4-6 місця, дунаєвецький «Універ-Динамо-2» вдома прйимав «ДЮСШ-2» із Кам'янця-Подільського. Тут обійшлося без інтриги та сенсацій. Дунаєвчани перемогли з рахунком 7:1. І ця команда продовджує вести боротьбі за 4 місце із «Оболонню-Чкемерівцями» - в обох клубів по 13 очок. Кам'янчани ж точно вже будуть шостими, адже в них нуль балів.

Вже 28 вересня «Оболонь-Чемерівці» зіграють вдома із «ДЮСШ-2». А далі – протистояння проти дунаєчан у Чемерівцях, яке заплановане на 4 жовтня.

Читайте також: Чергове «подільске дербі» та домашня звитяга «Поділля»