ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» - «Поділля»: подільське дербі з трьома голами

Спорт 197
Епіцентр, перемігши Поділля, зберіг за собою друге місце в турнірній таблиці
Епіцентр, перемігши Поділля, зберіг за собою друге місце в турнірній таблиці. Фото: fcepicentr.com.ua

Відбулися матчі 9 туру чемпіонату України в першій лізі.

28 вересня в Кам'янці-Подільському пройшов заключний матч першого кола змагань із футболу серед команд першої ліги. Місцевий «Епіцентр» приймав хмельницьке «Поділля». Поєдинок, як і очікувалося, став цікавим та безкомпромісним. На нього навіть завітали фанати хмельницького клубу. Утім, перемогу здобула команда з Кам'янця-Подільського.

Для кам'янчан це було друге поспіль «подільське дербі». У минулому турі вони грали в Волочиську та програли «Агробізнесу» 2:1. Тепер вдома приймали ще одну команду з Хмельниччини. З якою «Епіцентру» завжди було не легко. Чого лише вартий матч у минулому сезоні, коли кам'янчани вдома перемагали «Поділля» 2:0, але наприкінці поєдинку пропустили двічі та завершили гру внічию 2:2. І 28 вересня чергове протистояння цих команд чимось нагадувало попереднє…

У першому таймі господарі поля володіли ініціативою, грали швидше та гостріше в атаці. Але вразити ворота ніяк не вдавалося. То точності бракувало, то «Поділля» рятував голкіпер Дмитро Непогодов.

А ось у другому таймі… Вже на 49 хвилині матчу ексгравець «Поділля» Андрій Ліповуз був близьким до того, щоб забити в ворота своїй колишній команді, але м'яч влучив у поперечину. Та вже потім, після навісу з кутового, Ліповуз все таки забив – 1:0. Маєже миттєво «Епіцентр» міг подвоїти успіх, але Кравчук свій момент не реалізував. Утім, на 61 хвилині швидка атака господарів завершилася другим голом – відзначився Андрій Беженар. Здавалося, рахунок 2:0, і в грі вже майже все вирішено. Тим паче, що кам'янчани невдовзі могли забити і третій гол, але знову Данило Кравчук змарнував свій шанс. А на 65 хвилині… невеликого зросту Олександр Сніжко забив головою гол, і рахунок став 2:1.

«Поділля», відігравши один гол, почало впевніше грати та ризикувати. Хмельничани намагалися впятуватися від поразки. Щоправда, гравці «Епіцентру» найдійно діяли в захисті. Утім, напринкінці матчу хмельничани влаштували штурм воріт господарів, змусивши похвилюватися прихильників кам'янець-подільського клубу. Та зірвняти рахунок не змогли. Отож, «Епіцентр» - «Поділля» 2:1.

«Агробізнес» цей тур пропускав. Але команда з Волочиська продовдує очолювати турнірну таблицю, адже має сім перемог у семи матчах.

Турнірне становище команд після 9 туру:

1. «Агробізнес» - 21 очко (7 матчів)
2. «Епіцентр» - 14 (7)
3. «Буковина» -13
4. «Металіст» - 9
5. «Поділля» - 6
6. «Минай» - 5
7. «Прикарпаття» - 5
8. «Нива» - 4

У наступному турі, матчі якого пройдуть четвертого жовтня, «Епіцентр» в Кам'янці-Подільському зіграє з тернопільською «Нивою». А «Агробізнес» в Ужгороді зустрінеться з харківським «Металістом». Хмельницьке «Поділля» у 10 турі не гратиме.

Читайте також: Першість області з футболу. Матч, який тривав 103 хвилини, завершився внічию (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую