ye-logo.v1.2

Волейбол: Новий рекорд «Новатора»

Спорт 2465
Фото: автора

Хмельничани вперше в своїй історії дійшли до фінальної частини Кубка України

І сталося це після третього етапу змагань, який відбувся у Хмельницькому. За дві путівки до «фіналу чотирьох» із «Новатором» змагалися СВК «Буревісник»-ШВСМ (Чернігів), харківські ВСК «Юридична академія» та «Локо-Експрес». Саме остання команда зустрілася із хмельничанами в першому матчі. Поєдинок був доволі цікавим та напруженим. Вже у першій партії хмельничани здолали суперника з рахунком 25:19. А ось у другій… дещо розслабилися та поступилися – 25:20. Важкою видалася і третя партія, яка, на щастя, для хмельницьких глядачів, завершилася перемогою підопічних Михайла Туркули – 25:22. Ну, а третій «сет» став феєричним у виконанні господарів майданчика – «Новатор» доволі швидко та впевнено розтрощив гостей – 25:13.

У другому поєдинку господарям майданчика протистояла ще одна команда з Харкова. І вже у першій партії «Юридична академія» здолала «Новатор» з рахунком 25:15. Натомість у наступній партій хмельничани зрівняли рахунок, здолавши гостей 25:22. З таким же рахунком завершилася й третя партія. Ось тільки була вона на користь харків’ян. Хмельничани ж знайшли в собі сили і в четвертому «сеті» розтрощили гостей – 25:14. А у тайм-брейці перемогли з рахунком 15:6 та стали переможцем усього матчу.
У заключний день змагань «Новатор» у грі проти чернігівчан могли собі дозволити програти з рахунком 3:2. Але команда під керівництвом Михайла Туркули за 77 хвилин не віддала жодної партії та перемогла з рахунком 3:0. Посівши перше місце, хмельничани перемогли в своїй групі та вийшли до фіналу, де поборються за Кубок України з «Локо-Експресом», харківським «Локомотивом» та красноперекопською «Кримсодою». Фінальні ігри відбудуться з 25 по 27 грудня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую