ye-logo.v1.2

Гандбол: «Хмельничанка» розтрощила киянок та очолила вищу лігу

Спорт 2537

У першості України з гандболу серед жінок відбулися матчі четвертого туру, після яких чемпіонат очолили хмельницькі гандболістки

Наші дівчата свої матчі проводили на виїзді проти «Кияночки». І у перший ігровий день «Хмельничанка» у важкому поєдинку змогла здолати суперниць із рахунком 35:32. А ось наступного дня хмельницькі гандболістки розтрощили «Кияночку» - 41:26. Зважаючи на те, що лідер першості – тернопільський «Економ-Університет-Енерго» один матч проти київського «Університету» звів у нічию, а ще в одному матчі тернополянки поступилися, то турнірну таблицю вищої ліги (група «А») очолила «Хмельничанка». У нашої команди 14 очок, а в тернополянок – 13.
У наступному турі, матчі якого відбудуться 2-3 грудня, «Хмельничанка» гратиме в Тернополі! Отже ці протистояння будуть найцікавішими в 5 турі.
У першості України з гандболу серед чоловіків у вищій лізі порадували й гандболісти нетішинського «Енергетика-НАЕК». Вони в рідних стінах двічі переграли «ЗНТУ-ЗАБ» із Запоріжжя – 28:23 та 28:24, завдяки чому вийшли на третю сходинку в турнірній таблиці. У наступному турі (9-10 грудня) «енергетики» в Нетішині гратимуть проти гандбольного клубу «НАУ Київ», який у шести матчах здобув одну нічию та посідає останнє місце в вищій лізі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую