ye-logo.v1.2

«Поділля-Конфермат» наколотило 10 голів у ворота команди з Рівного

Спорт 3891
Фото: автора

Футзал. Чемпіонат України серед команд другої ліги. Лідери йдуть без втрат

Відбулися матчі третього туру першості країни серед друголігових клубів. Хмельницьке «Поділля-Конфермат», яке посідало перше місце, в рідних стінах приймало «ДЮСШ-4» з Рівного. І матч, попри рахунок на табло, видався доволі цікавим та напруженим.
Вже на початку поєдинку гості створили два небезпечних моменти, але втілити їх голи рівнянам не дозволила майстерність виконавців. Однак такі дії гравців «ДЮСШ-4» змусили «прокинутися» хмельничан і вони одразу відповіли – ударом Віталія Ращика… у хрестовину. Але рівняни продовжили пошуки «щастя» біля чужих воріт і на 7 хвилині «Поділля-Конфермат» від голу врятувала стійка. Наступної хвилини стійка прийшла на допомогу й гостям, коли пробивав Ростислав Ціх. Але через секунд тридцять Ціху вдалося розпечатати ворота суперника потужним ударом зльоту. На 9 хвилині поєдинку швидка комбінація подолян завершилася пасом Автанділа Гвіанідзе на Олексія Сенделя, який подвоїв рахунок на табло. Щоправда, через хвилину рахунок став 2:1. Мінімальна перевага в рахунку протрималася лише хвилину. Віталій Ращик пробив по воротах «ДЮСШ-4» і Гвіанідзе підставив ногу, змінивши траєкторію польоту м’яча, та, забивши в такий спосіб третій гол у ворота рівнян. Ще через хвилину влетів черговий гол. Цього разу у ворота Анатолія Ланового. Однак на перерву команди пішли за рахунку 4:2. На 18 хвилині Віталій Ращик влучно зі штрафного пробив у «дев’ятку» воріт гостей.
Вже на початку другого тайму Ціх оформив дубль у матчі й, здавалося, на полі стане дещо спокійніше. Ан ні! Рівняни на 26 хвилині матчу знову забили. Однак наблизитися до нічиєї їм не вдалося. На 27 хвилині поєдинку Олексій Сендель, пробиваючи головою, влучив у захисника команди суперника і м’яч від того влетів у ворота. Через хвилину Сергій Атласюк виявився спрмитнішим на добиванні та забив сьомий гол у «рамку» «ДЮСШ-4». Після цього рівняни замінили голкіпера на додаткового польового гравця та розіграти «зайвого» змогли лише на 39 хвилині матчу. Хмельничани ж наприкінці поєдинку змогли тричі влучити у порожні ворота гостей. Голи на свій рахунок записали Олексій Сендель, Віталій Ращик та Артем Романюк. Отже, перемога з рахунком 10:4 зберігла за «Поділлям-Конфермат» перше місце.
Із стовідсотковим результатом йде й кам'янець-подільська «Октава», яка свій черговий матч провела в Хмельницькому проти «Спортлідера-2». «Октава» перемогла з рахунком 5:2. А ось «Юнікобуд-Подільська марка» в Дунаївцях здолав івано-франківський «Ураган-2» з рахунком 7:2, а «Довіра» з Антонін Красилівського району в Тернополі програла «Агрону-Королівському смаку» - 7:3.
17 грудня «Поділля-Конфермат» вдома прийме земляків зі «Спортлідера-2». А інший лідер першості – «Октава», в рідних стінах прийматиме «Довіру».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую