ye-logo.v1.2

Волейбол: Сенсація від «Новатора»

Спорт 2649
Хмельничани (у темній формі) помстилися «Кримсоді» за поразку в чемпіонаті.
Хмельничани (у темній формі) помстилися «Кримсоді» за поразку в чемпіонаті.. Фото: з архіву

У Харкові відбувся фінал Кубка України, в якому вперше в своїй історії виступали хмельницькі волейболісти

Дебютанта Суперліги одразу ж занесли до когорти аутсайдера змагань. А ось головними претендентами на Кубок України більшість фахівців називала харківський «Локомотив» та красноперекопську «Кримсоду». Саме з кримчанами «Новатор» і зустрівся у матчі за вихід до найголовнішого протистояння змагань.

«Кримсода», яка в чемпіонаті України в Хмельницькому виграла в «Новатора» з рахунком 3:0, мабуть, вже була подумками у наступній грі. А ось хмельничани… у першій партії, поступаючись з рахунком 14:9, наші волейболісти не лише зрівняли рахунок, а й вийшли вперед. Свою перевагу «Новатор» втілив у перемогу в першій партії з рахунком 25:21. Другий сет видався ще важчим та цікавішим. Його результат – 43:41 на користь хмельничан! А на підтвердження слів тренера хмельницького клубу Михайла Туркули, «новаторці» у третій партії змогли вистояти та «вирвати» перемогу з рахунком 25:23, яка означала – наша команда створила сенсацію. Те, що у фіналі Кубка України із харківським «Локомотивом» зіграє саме «Новатор», мабуть, ніхто не очікував.

Вже у першій партії фінального протистояння знову завіяло сенсацією. «Новатор» довгий час вів у рахунку, але досвідчені харків’яни змогли краще провести кінцівку та виграти з рахунком 25:23. У другому сеті хмельничани ще намагалися вистояти перед найсильнішим клубом України, але знову поразка – 25:22. Третя партія стала заключною у матчі, оскільки «Локомотив» виграв з рахунком 25:16, здобувши для себе дев’ятий Кубок України. «Новатор», який вперше вийшов до фіналу змагань, сесаційно поїхав із Харкова із срібними нагородами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую