ye-logo.v1.2

"Вкрадений" гол збірної України

Спорт 2497

Просто цього голу не було в планах, і не мало бути… будь-якою ціною.

 Блохін: "Коментувати гру не хочу, хочу привітати команду з хорошою грою і вважаю, то у нас хороші перспективи. Хочу привітати вболівальників Україні зі святом, нам трохи не пощастило. Ще раз хочу сказати, що мені за цю команду не соромно, і в образу я своїх гравців не дам. Програли так програли, але на суддівство я валити все не буду. Ви і самі все бачили".  

Вчора чи не вся країна слідкувала за перебігом матчу Україна:Англія. Звісно, більшість українців щиро сподівалися на перемогу, незважаючи на прогнози букмекерів та експертів, які вважали, що перемога України проти такої сильної команди – виключена. Та перший тайм показав, що українська збірна неабияк мотивована і може протистояти такому сильному суперникові.
48-ма хвилина, Руні, скориставшись помилкою захисту забиває м’яч у ворота. Україна дещо збентежена, але продовжує чинити тиск.
62-га хвилина, вдалий удар Марко, і Террі вибиває м’яч вже за лінією. Гол «не помічають» - от тут все і починається. Так чому ж так сталося?  Справа в тому, що футбол, це не тільки азарт і перемога певної країни – це і величезні гроші, передусім для букмекерських контор і людей «поза кадром». Ну не міг Кашшаї, арбітр зі світовою репутацією, прогавити такий гол. Не могли прогавити цей гол і помічники арбітра. Не могли… але зробили це цілком навмисно -  mukachevo.net.

Матч завершено. Україна програла Англії з рахунком 1:0, але показала дуже достойну гру! 

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую