ye-logo.v1.2

«Динамо» розпочинає сезон з поразки: 3:0 на виїзді

Спорт 2118

Хмельницьке «Динамо» провело перший матч у новому сезоні. Хмельничани поступилися чернігівській «Десні», не забивши жодного м’яча.

Динамівці намагалися створити моменти, проте у грі з командою, що має «бронзу» у турнірній таблиці другої ліги групи А реалізувати задумане футболістам не вдалося.

Непогані моменти у першому таймі мав Микита Донгаузер. Щоправда, використати можливості забити динамівцю не вдалося. «Десна» шансу не впустила – до перерви чернігівчани двічі заколотили «Динамо».

Гра, яка у другому таймі була пасивною, принесла хмельничанам ще одне розчарування – наприкінці матчу червону картку отримав захисник Михайло Денисов. Арбітр призначив пенальті, яке реалізував нападник «Десни» Юрій Фурта. У підсумку - 3:0 і перша поразка у сезоні для «Динамо».

 

Голи: Кондратюк, 23, Луценко, 39, Фурта, 90+4 (з пен.)

«Десна»: Федоренко, Жук, Анеліков, Чуланов (Бриль, 90), Каваців, Кобець (Воронченко, 72), Луценко, Бовтрук (Фурта, 87), Кондратюк (Малюк, 90+3), Чепурненко (Бровкін, 66), Мельник.

«Динамо»: Юрчук, Денисов, Дем’янчук, Остапенко (Бичков, 30), Осокін, Шимко, Гончар (Ягмурян, 39), Руденко (Дяченко, 56), Дітковський (Бортник, 78), Сікорський, Донгаузер (Калайда, 46).

Попередження: Жук, Кобець – Шимко, Денисов

Вилучення: Денисов, 90+3 

http://www.vsim.ua/

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую