ye-logo.v1.2

"Спортлідер+" вкотре програв

Спорт 2246
Фото: http://sports.km.ua

Двічі виходив вперед у рахунку хмельницький «Спортлідер+» у грі із івано-франківським «Ураганом», але розжитися бодай нічиєю не зумів. Хмельничани знову випустили перемогу з власних рук, і залишаються єдиною командою у Екстра-лізі, яка не здобула жодного очка.

Суперники за силою біли рівними, але ані власний майданчик, ані вболівальники не допомогли господарям поля відсвяткувати перемогу. «Спортлідер+» у повній бойовій готовності підійшов до матчу із «Ураганом», окрім голкіпера Віталія Воронкова, з яким керівництво клубу вирішило розстатися. Навіть Віктор Цой вийшов у стартовій п’ятірці. Проте, все ж таки, чогось не вистачає команді з Хмельницького аби нарешті потішити своїх ультрас, котрі кожного матчу заповнюють спортивний комплекс Хмельницького національного університету.

До речі, саме Віктор Цой «розмочив» нулі на табло. Третьому номеру «Спортлідера+» вдався потужний удар сходу після пасу Дмитра Калукова. Надалі подоляни намагалися подвоїти перевагу, проте складалося враження, що хмельничани більше боялися пропустити, аніж забити гол. Тому і грали із оглядкою на «тили».

А ось «Ураган» навпаки пішов вперед, змусивши голкіпера господарів поля не раз виручати свою команду. Надзвичайно важкі удари тягнув Євгеній Кіндяков від Євгена Валенка, Максима Павлюка, Петра Шотурми. А після пострілу Романа Кордоби страж воріт «Спортлідера+» відбив м’яча у стійку, звідки той відлетів у поле.

Але, як кажуть, гол назрівав. За хвилину до перерви Павел Будняк у падінні переправив «смугастого» у сітку воріт хмельничан – 1:1.

На старті другої половини поєдинку суперники в основному били «по горобцях». Проте на 27-й та 28-й хвилинах гості втратили реальні нагоди вийти вперед. Спочатку Євген Валенко з близької відстані пробив у голкіпера, а згодом після удару Максима Павлюка з лінії воріт м’яча виніс інший Максим – Івонко.

Не забиваєш ти – забивають тобі. Цю футбольну істину на 28-й хвилині втілив у життя Ярослав Заворотний, який зі штрафного поцілив точнісінько у нижній кут воріт. Недовго «спортлідерці» вели у рахунку – за чотири хвилини Павел Будняк оформив дубль, також поціливши у нижній кут воріт. А на 35-ій хвилині «в притирку» зі стійкою пробив Тарас Королишин – 2:3.

Навіть заміна воротаря на п’ятого польового гравця не допомогла господарям поля вирвати бодай нічию. Фінальний свисток зафіксував перемогу івано-франківського «Урагану» із рахунком 2:3.

У першому колі хмельничанам залишилося зіграти лише із львівською «Енергією» на виїзді. На щастя, цей матч відбудеться аж 24 листопада, а тому у «Спортлідера+» ще є достатньо часу аби змістовно підготуватися до зустрічі з одним із грандів українського футзалу.


Інформує sports.km.ua 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую