ye-logo.v1.2

На Хмельниччині стартує реєстрація на ЗНО-2017

Суспільство 1766
Реєстрація триватиме із 6 лютого до 17 березня
Реєстрація триватиме із 6 лютого до 17 березня. Фото: osvita.uz.ua/

Кожен учасник має право скласти тести не більш як із чотирьох предметів.

У понеділок, 6 лютого, о 10.00 годині стартує реєстрація на ЗНО-2017 року. Реєстрація триватиме до 17 березня. Зареєструватись можна за допомогою сервісу «Зареєструватися», на офіційному сайті Українського центру. Про це повідомляють на сайті Хмельницької ОДА.

“Охочі взяти участь у ЗНО зможуть сформувати та роздрукувати реєстраційну картку самостійно або звернутися до пункту реєстрації. Для випускників 2017 року пункти реєстрації створено за місцем їх навчання. Перший обов’язковий предмет – українська мова. Другий — математика або історія України. Третій – математика, історія України, іспанська, французька, німецька, російська, англійська мови, біологія, географія, фізика або хімія”, - йдеться у повідомлені.

На офіційному сайті Українського центру зазначають єдине місце реєстрації - це Хмельницький інститут МАУП, на проспекті Миру 101-А, кабінет 105. Зробити це можна з 9.00 години до 17.00 години у будні дні.

Людина, яка успішно пройшла реєстрацію, отримає сертифікат ЗНО, інформаційний бюлетень та реєстраційне повідомлення учасника. Ці документи надішлють випускникам до закладу, в якому вони навчаються. Випускникам минулих років та учням на адресу, вказану під час реєстрації.

У 2017 році для вступу до ВНЗ абітурієнти подають сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання 2016 та 2017 років. Основну сесія ЗНО буде з 23 травня до 16 червня, додаткова – з 3 до 12 липня.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую