ye-logo.v1.2

Екс-командир хмельницьких спецпризначенців став заступником Секретаря РНБО

Суспільство 6527
Сергій Кривонос став заступником Секретаря РНБО
Сергій Кривонос став заступником Секретаря РНБО. Фото: president.gov.ua

Відповідний указ оприлюднений на сайті Президента України.

Сергія Кривоноса, указом Глави держави №68/2019 від 12 березня цього року, призначено заступником Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Сьогодні ж Сергій Григорович отримав і відповідне посвідчення. «Я дякую за можливість продовжити шлях воїна, - заявив під час представлення Сергій Кривонос. - Ті підлі щури, які намагалися, або намагаються розкрасти армію, впевнений будуть покарані».

Сергій Кривонос у 2000-х роках служив на Хмельниччині в військах спецпризначення. Спочатку в Ізяславі, а потім і в Хмельницькому, куди переїхали спрецпризначенці. Згодом і очолив 8-ий полк спеціального призначення, який двічі виводив у найкращі частини Збройних сил України за підсумками року.

Відзначимо, шо Кривонос був кандидатом у президенти України в 2019 році, але 6 березня зняв свою кандидатуру.

Новопризначений заступник Секретаря РНБО Сергій Кривонос також буде виконувати обов'язки керівника комісії з питань оборонної промисловості, військово-технічного співробітництва та співпрацею України з НАТО. Раніше цим займався Олег Гладковський, якого 4 березня Порошенко звільнив після опублікування журналістського розслідування про розкрадання в оборонній сфері.

До призначення на нову посаду Сергій Кривонос був першим заступником командувача Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую