ye-logo.v1.2

Як у Хмельницькому відзначатимуть День українського добровольця

Суспільство 3659
Вперше День українського добровольця відзначали у 2017 році
Вперше День українського добровольця відзначали у 2017 році. Фото: ілюстрація ua.today

З нагоди свята у місті запланували низку заходів.

Сьогодні, 14 березня, в Україні втретє відзначають День українського добровольця. У цей день вшановують мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України і привертають суспільну увагу до учасників добровольчих формувань.

У Хмельницькому до Дня добровольця пройде музичний флешмоб в рамках всеукраїнської акції. Військовий оркестр 8 окремого полку спеціального призначення виступить біля пам’ятника Богдану Хмельницькому перед залізничним вокзалом. Під час флешмобу військові музиканти виконають композиції, які звучали минулого року на військовому параді до Дня Незалежності України. Початок флешмобу запланований на 11-ту годину.

Крім Хмельницького, флешмоб пройде ще у десяти обласних центрах України: Київ, Вінниця, Житомир, Дніпро, Миколаїв, Львів, Одеса, Рівне, Харків, Чернігів.

Цього ж дня о 13-ій годині в обласній бібліотеці для дітей імені Тараса Шевченка відбудеться лекція "Волонтерство на війні - яке воно?". Слухачі дізнаються про те, як це бути українським добровольцем, лектори проведуть паралелі між сучасністю та 100-річною історією.

Зустріч з добровольцями – учасниками АТО з нагоди Дня українського добровольця відбудеться у зеленій залі Хмельницької міської ради. Початок о 16-ій годині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую