ye-logo.v1.2

Рецепти від ресторану “Перлина Поділля”

Суспільство 3399

Ресторан “Перлина Поділля” знаходиться у Сатанівській курортній зоні і славиться смачною українською кухнею. Сьогодні кухарі ресторану розповідають читачам нашої газети нескладні рецепти страв.

Риба з овочами

Шматочки коропа обваляйте в борошні і обсмажте. Наріжте соломкою моркву і цибулю та обсмажте в іншій сковорідці. Можна додати приправи – які ви любите. У “Перлині Поділля” радять обов'язково додати коріандр. Додайте сметану – найкраще – домашню і все ще трішки просмажте. Окремо на олії обсмажте помідори, додайте до соусу. І залийте усім цим рибу та протушіть ще хвилин п'ять.

Салат “Гніздо ластівки”

Дуже простий рецепт, а салат виходить смачним. Куряче філе підсмажуємо, ріжемо твердий сир, огірок. Окремо готуємо картоплю-фрі: ріжемо її дрібно, промиваємо у воді та обсушуємо серветкою, обсмажуємо у фритюрниці. Філе, огірки і сир заправте майонезом з часником. А з фрі викладіть посередині гніздо. У нього ще можна покласти варені перепелині яйця.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую