ye-logo.v1.2

Млинці «Від шефа»

Суспільство 3109

від шеф-кухаря ресторану «Батерфляй» Валентина Федірчика

Іноді так хочеться чогось смачненького і водночас легкого та корисного. Ідеальний варіант — десерти з ягід. Існує безліч рецептів приготування таких страв. Великою мірою все залежить від власної фантазії та вміння поєднувати різні інгредієнти. Шеф-кухар ресторану «Батерфляй» Валентин Федірчик переконаний, що вдале поєднання корисних свіжих ягід, фруктів та вершків не залишить байдужими навіть найвибагливіших гурманів.

Інгредієнти:
*для начинки: 150 г суниці, 150 г полуниці (можна використовувати й інші ягоди), 100 г вершків (30%), 30 г цукрової пудри;
*для млинців: кардамон, ванілін, 25 г цукру, звичайне млинцеве тісто, сік буряка (додати в тісто);
*для прикраси: чорниця, вишня, м'ята, цедра апельсину, шовковиця, порічки.

Приготування: до готового млинцевого тіста додати кардамон, ванілін, цукор та сік буряка. Ретельно перемішати. Має вийти красива рожева маса. Посмажити млинці на сковорідці з обох боків. Вершки збити з цукровою пудрою і додати у крем ягоди. На кожен млинчик викласти ягідну начинку та загорнути їх конвертиками. Потім викласти готові млинчики на тарілку та прикрасити. Один із варіантів: лікер розвести з желатином і зачекати доти, поки він не охолоне до кімнатної температури. Потім обережно влити його на тарілку і зробити стрілки. В кінці кожної стріли поставити краплі. Можна також на тарілку поставити кавову ложку і присипати її какао (це якщо біла тарілка, а якщо чорна - то цукровою пудрою), ложку забрати — залишиться лише гарний слід.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую