Гаряча тема:
- Війна
Авокадо нейтралізує шкоду смаженого м'яса
Любителі смаженого м'яса можуть знизити шкоду від його вживання, включивши в раціон авокадо, стверджують американські дослідники з Каліфорнійського університету.
Під час досліджень вони виявили, що смажене м'ясо в поєднанні зі шматочком авокадо не таке шкідливе для серця, як звичайний стейк. Такий ефект пояснюється вмістом в авокадо омега-3 жирів. При вживанні смаженого м'яса в організмі підвищується рівень запалення, в результаті обмежується приток крові до серця. А омега-3 жири знижують рівень цього запалення.
Підготувала Світлана ЯСЬКОВА.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: