ye-logo.v1.2

Авокадо нейтралізує шкоду смаженого м'яса

Здоров'я 1927

Любителі смаженого м'яса можуть знизити шкоду від його вживання, включивши в раціон авокадо, стверджують американські дослідники з Каліфорнійського університету.

 Під час досліджень вони виявили, що смажене м'ясо в поєднанні зі шматочком авокадо не таке шкідливе для серця, як звичайний стейк. Такий ефект пояснюється вмістом в авокадо омега-3 жирів. При вживанні смаженого м'яса в організмі підвищується рівень запалення, в результаті обмежується приток крові до серця. А омега-3 жири знижують рівень цього запалення.

Підготувала Світлана ЯСЬКОВА.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую