FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
25 Серпня, 2024

Цікаві моменти з незвичного ракурсу: хмельничанам презентують виставку фотографій "З балкончика"

Відкриття виставки відбудется у четвер. Фото: із Фейсбуку

В експозиції - більше 50 світлин.

У четвер, 18 січня, хмельничан та гостей міста запрошують до музею-студії фотомистецтва на виставку "З балкончика". Свої роботи представить фотограф із Сумщини Валерій Дядюра.

"У повсякденному житті ми всі звикли бачити навколишній світ зі звичної нам точки зору. Але є ще багато цікавих можливостей побачити все, що відбувається навколо нас з інших ракурсів, під іншими кутами зору та з різної, нижньої чи то верхньої точки бачення", - розповідають у музеї фотомистецтва.

Додають, що так одного разу автор світлин, милуючись краєвидами, які були в полі зору з його балкончика, примітив цікавий фотокадр дійства, яке відбувалося під будинком.

"Це мене, як фотографа зацікавило. Я швидко взяв фотоапарат і зробив декілька знімків з третього поверху. Переглядаючи відзняті кадри мені спало на думку, чому б не розпочати цікавий проект відзнятого з цієї точки знімання. Так вже шостий рік збираються цікаві моменти, з незвичного ракурсу. Тут є все: різні події життя, форми та образи, світло та тінь…", - розповів Валерій Дядюра.

Відкриття виставки відбудеться 18 січня, о 16.00 годині в Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва (вулиця Проскурівська, 56). Вхід - вільний.