emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
Маначинські лежні
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 4422
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
Розрепанці з маштаркою
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 3874
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
Зіньківська чорна ковбаса
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 4081
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
Паска на Великдень: добірка вишуканих рецептів випічки
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 5581
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
Дуже ароматне й смачне. А ще м'ясо виходить таким м’яким, що його можна їсти одними губами.
М'ясо «Панське» під пікантним чорничним соусом
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Аврора Крейнес 7504
Дуже ароматне й смачне. А ще м'ясо виходить таким м’яким, що його можна їсти одними губами.
Обіцяю, це надзвичайно смачно!
Пісочне печиво із горіхово-фініковою начинкою
рецепти від читачів
Ганна ПАРХОМЕНКО 4796
Обіцяю, це надзвичайно смачно!
Готуються швидко, смакують пречудово!
Кокосові кекси з шоколадною начинкою
рецепти від читачів
Уляна 4158
Готуються швидко, смакують пречудово!
Цей салатик хрусткий, пікантний, і дуже смачний.
Капустяний салат із в'яленою журавлиною
салати, рецепти від читачів
Христина СИТА. 3082
Цей салатик хрусткий, пікантний, і дуже смачний.
Телятина на пательні з гострим перцем від шеф-кухаря Артема Блаути
рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА
3319
М’ясо в спеціальній порційній сковорідці подавали ще за стародавніх часів у польських тавернах і колибах.
Базовий хліб із цибулею від екс-судді шоу «МайстерШеф» Сергія Калініна
солона випічка, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 7286
Цим та багатьма іншими рецептами магістр кулінарії поділився на своєму майстер-класі «Магістр кулінарії».
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Які спеції і прянощі додавати до консервації?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 7798
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
Як швидко почистити молоду картоплю, щоб не забруднити руки?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5351
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються

Гастро новини

Дослідниця гастрономічної історії розповіла про традиції, які формувалися тисячоліттями.
Смак подільського Різдва: чому це свято пронизане символікою хліба

Ірина ОЛІЙНИК 519
Дослідниця гастрономічної історії розповіла про традиції, які формувалися тисячоліттями.
Про гастрономічні різдвяні традиції розповіла дослідниця локальної кухні  Лариса Бедрицька-Міщинська.
Рецепти, яким сотні років: що на Поділлі подавали до різдвяного столу

Аліна МОХ 1095
Про гастрономічні різдвяні традиції розповіла дослідниця локальної кухні Лариса Бедрицька-Міщинська.
Слухайте та дивіться новини Хмельниччини та України. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
Новини на Українському радіо