clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
Тістечко «Королівський мармур», або Вдосконалена угорська ватрушка
солодка випічка, торти
Світлана ЯСЬКОВА 240
Смаколик за консистенцією та смаком дуже нагадує ніжнійший сирник або ж чізкейк. А за зовнішнім виглядом не поступається багатьом тортам!
Куряча запіканка-хлібець «Три кольори»
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 460
Ніжна запіканочка з трьома смаками – ситна й не калорійна.
Хорватське печиво «Дідусеві вуса»
печиво
Світлана ЯСЬКОВА 541
Хрустке розсипчасте тісто, ароматне шоколадно-горіхове безе й апетитний кумедний вигляд.
Найніжніший торт-суфле «Пташине молоко»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 653
Цей тортик ідентичний за смаком із однойменними цукерками. Рецепт із програми «Все буде смачно».
Страва найкраще смакує із картопляним пюре та рисом. Хоча і без гарніру вона пречудова!
Тушкований кролик у червоному вині
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Анка Кофеманка 761
Страва найкраще смакує із картопляним пюре та рисом. Хоча і без гарніру вона пречудова!
Якщо в холодильнику вже давно стоїть кефір, і ви не знаєте, куди його застосувати, то цей рецепт стане знахідкою.
Медові пряники на кефірі
печиво, рецепти від читачів
Галина НАГОРНА 1425
Якщо в холодильнику вже давно стоїть кефір, і ви не знаєте, куди його застосувати, то цей рецепт стане знахідкою.
Традиційний смаколик, кий подавали на паромі, тому млинці ще мають назву
Свеля (sveler) - пухкі норвежські млинці
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Крістіна 918
Традиційний смаколик, кий подавали на паромі, тому млинці ще мають назву "паромні"
Запашна фруктова начинка, розсипчате тісто - гарне поєднання.
Ароматний пиріг-крихта із лісовою ягодою
солодка випічка, рецепти від читачів
Олена 1775
Запашна фруктова начинка, розсипчате тісто - гарне поєднання.
Фірмовий шашлик від мангальника ресторану «Хутір» Дмитра Савчука
м`ясо та субпродукти, рецепт від шеф-кухаря, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА
1672
М’ясо завдяки сухому маринаду завжди виходить м’яким, соковитим та ніжним.
+ рецепт «твердої» кукурудзяної каші із грибами під ніжним сирним соусом.
Як приготувати й подати поленту: від «бідної» каші до багатої закуски
гриби, крупи та страви з борошна, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 784
+ рецепт «твердої» кукурудзяної каші із грибами під ніжним сирним соусом.
Переймаємо досвід у досвідчених кондитерів та кулінарів.
Ванільний цукор краще зробити власноруч
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 698
Переймаємо досвід у досвідчених кондитерів та кулінарів.

Гастро новини

Сьогодні, 28 травня, у Хмельницькому парку ім. Шевченка відбувається фестиваль вуличної їжі.
Чим дивували «Проскурівські смаколики» і що нового буде відбуватися наступного разу

Ангеліна Мовчан 1829
Сьогодні, 28 травня, у Хмельницькому парку ім. Шевченка відбувається фестиваль вуличної їжі.
Фестиваль «Проскурівські смаколики» знову вируватиме у нашому місті.
Уже цими вихідними європейські смаколики по-проскурівськи – на вулицях Хмельницького

Ангеліна Мовчан 2345
Фестиваль «Проскурівські смаколики» знову вируватиме у нашому місті.