emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
Маначинські лежні
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 3412
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
Розрепанці з маштаркою
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 3086
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
Зіньківська чорна ковбаса
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 3088
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
Паска на Великдень: добірка вишуканих рецептів випічки
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 5265
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
Такий смаколик дуже подобається моєму маленькому сину.
Бабусині оладки
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Оля 6329
Такий смаколик дуже подобається моєму маленькому сину.
Ніжна, повітряна, і головне — швидка випічка на основі масляного бісквіту.
Тірольський пиріг із консервованими або замороженими абрикосами
солодка випічка, рецепти від читачів
Василина Пухкерина 9963
Ніжна, повітряна, і головне — швидка випічка на основі масляного бісквіту.
За рахунок вдало підібраних додаткових інгредієнтів навіть риба білих сортів, яка
Риба по-грецьки
рецепти від читачів
Тетяна СІКОРА 2037
За рахунок вдало підібраних додаткових інгредієнтів навіть риба білих сортів, яка "від природи" фактично позбавлена особливих смаків та ароматів, може змінитися до невпізнаваності.
Базовий хліб із цибулею від екс-судді шоу «МайстерШеф» Сергія Калініна
солона випічка, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 7012
Цим та багатьма іншими рецептами магістр кулінарії поділився на своєму майстер-класі «Магістр кулінарії».
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Які спеції і прянощі додавати до консервації?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 6317
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
Як швидко почистити молоду картоплю, щоб не забруднити руки?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5027
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються

Гастро новини

Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Поділля на смак: презентували гастрокаталог культурно-туристичного маршруту Camino Podolico

Ірина ОЛІЙНИК 1441
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.
Рецепти трьох старовинних страв Поділля увійшли в топ-кращих «Фуд-гіда Україною»

Даша ПАСТЕРНАК 8257
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо