clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо

food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
Топ-5 рецептів найсмачнішої різдвяної випічки

Світлана ЯСЬКОВА 7061
В кожній країні свої традиції випікання різдвяних смаколиків і ці старовинні класичні вироби залишаються найсмачнішими.
Новорічно-різдвяне меню: рецепти оригінальних страв до святкового столу
салати, риба та морепродукти, м`ясо та субпродукти, солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 11269
У всьому світі на Різдво та Новий рік готують страви, які вважаються найкращими та найсмачнішими. Вони перевірені вже не одним поколінням, і їх обожнюють всі без винятку
Пісні страви: від запіканок – до випічки (підбірка рецептів)
пісні страви
Ірина ОЛІЙНИК 5059
Прості рецепти, за якими можна приготувати смачні та корисні страви.
Квасоля зі свининою у вершково-сирному соусі
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 3678
Дуже смачна та ніжна квасолька з м’ясом у кремовому, буквально «шовковистому» соусі!
Печиво виходить, м’яке, смачне та розсипчасте.
Cметанні сердечка
печиво, рецепти від читачів
Ірина Машталер 4874
Печиво виходить, м’яке, смачне та розсипчасте.
Ці смачні м'ясні оладки чудово підходять до будь-якого гарніру й просто до овочів.
Ледачі бризолі з курячим фаршем і адигейським сиром
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Маргарита Левченко 4073
Ці смачні м'ясні оладки чудово підходять до будь-якого гарніру й просто до овочів.
Вирішила сьогодні зробити смачненький сніданок для коханого, незвичайними візерунчастими млинцями.
Солодкі ажурні млинці
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Ірина Герун 5520
Вирішила сьогодні зробити смачненький сніданок для коханого, незвичайними візерунчастими млинцями.
Сир у цій страві чудово поєднується із селерою та родзинками.
Салат «Вітамінка» з родзинками та сиром
салати, рецепти від читачів
Ксеня ФУРМАН 2319
Сир у цій страві чудово поєднується із селерою та родзинками.
Фірмовий шашлик від мангальника Дмитра Савчука
м`ясо та субпродукти, рецепт від шеф-кухаря, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА
6164
М’ясо завдяки сухому маринаду завжди виходить м’яким, соковитим та ніжним.
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Які спеції і прянощі додавати до консервації?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2546
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
Як швидко почистити молоду картоплю, щоб не забруднити руки?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2855
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються

Гастро новини

Це буде перша «смачна» онлайн-зустріч з іноземними друзями, організована Хмельницьким обласним науково-методичним центром культури і мистецтва.
Борщ в режимі онлайн готуватимуть дунаєвецькі господині разом з польськими волонтерами

Ірина ОЛІЙНИК 637
Це буде перша «смачна» онлайн-зустріч з іноземними друзями, організована Хмельницьким обласним науково-методичним центром культури і мистецтва.
Історик за фахом та кухар за покликанням з Кам’янця-Подільського поділився секретами приготування давнього подільського борщу.
З сушеними карасями, без картоплі та з пшоном: факти про подільський борщ від історика Дмитра Лалача

Ірина ОЛІЙНИК 4713
Історик за фахом та кухар за покликанням з Кам’янця-Подільського поділився секретами приготування давнього подільського борщу.