Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Маначинські лежні
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2946
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2946
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
Розрепанці з маштаркою
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2714
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2714
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
Зіньківська чорна ковбаса
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2744
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2744
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
Паска на Великдень: добірка вишуканих рецептів випічки
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 3846
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 3846
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
М'ясо «Панське» під пікантним чорничним соусом
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Аврора Крейнес 6908
Дуже ароматне й смачне. А ще м'ясо виходить таким м’яким, що його можна їсти одними губами.
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Аврора Крейнес 6908
Дуже ароматне й смачне. А ще м'ясо виходить таким м’яким, що його можна їсти одними губами.
Солодкі ажурні млинці
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Ірина Герун 6345
Вирішила сьогодні зробити смачненький сніданок для коханого, незвичайними візерунчастими млинцями.
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Ірина Герун 6345
Вирішила сьогодні зробити смачненький сніданок для коханого, незвичайними візерунчастими млинцями.
«Розумне» тістечко – і тоненький бісквіт, і крем-пудинг в одному десерті
солодка випічка, десерти, рецепти від читачів
Ангеліна ПІДЛІСНА 11234
Тому, хто ще не зустрічав такого диво-тістечка, поясню чому воно так називається. Всі інгредієнти змішуються, виходить дуже рідке тісто, але в духовці воно «розумним» чином розшаровується на декілька шарів.
солодка випічка, десерти, рецепти від читачів
Ангеліна ПІДЛІСНА 11234
Тому, хто ще не зустрічав такого диво-тістечка, поясню чому воно так називається. Всі інгредієнти змішуються, виходить дуже рідке тісто, але в духовці воно «розумним» чином розшаровується на декілька шарів.
Домашнє арахісове масло
десерти, рецепти від читачів
Тетяна КУЛЬБАЧНА 4253
Виходить дуже смачна і ситна паста, яку можна намащувати на ранкові тости, або використовувати для приготування смачних десертів.
десерти, рецепти від читачів
Тетяна КУЛЬБАЧНА 4253
Виходить дуже смачна і ситна паста, яку можна намащувати на ранкові тости, або використовувати для приготування смачних десертів.
"Яблука в тісті" від кухаря Медіа-корпорації "Є" Світлани Пирожок
солодка випічка, рецепт від шеф-кухаря
Готувати цей смаколик досить швидко й просто, а виходить він настільки смачним, що важко не з'їсти усе й одразу.
солодка випічка, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА
6289
Готувати цей смаколик досить швидко й просто, а виходить він настільки смачним, що важко не з'їсти усе й одразу.
Базовий хліб із цибулею від екс-судді шоу «МайстерШеф» Сергія Калініна
солона випічка, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 6903
Цим та багатьма іншими рецептами магістр кулінарії поділився на своєму майстер-класі «Магістр кулінарії».
солона випічка, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 6903
Цим та багатьма іншими рецептами магістр кулінарії поділився на своєму майстер-класі «Магістр кулінарії».
Які спеції і прянощі додавати до консервації?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5654
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5654
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Як швидко почистити молоду картоплю, щоб не забруднити руки?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4543
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4543
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
Поділля на смак: презентували гастрокаталог культурно-туристичного маршруту Camino Podolico
Ірина ОЛІЙНИК 1022
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Ірина ОЛІЙНИК 1022
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Рецепти трьох старовинних страв Поділля увійшли в топ-кращих «Фуд-гіда Україною»
Даша ПАСТЕРНАК 7475
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.
Даша ПАСТЕРНАК 7475
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.