FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
31 Липня, 2024

Аліна Горбатовська – майбутня Тіна Кароль

Цей рік дванадцятирічна Алінка вважає найуспішнішим у своєму житті – за останні п’ять місяців вона стала лауреатом регіональних, всеукра

Можливо, тому, що почався він досить вдало: Аліна знялася у новорічній передачі «Child hit», яка транслювалася на «Контакті» впродовж усіх новорічних свят. Причому, талановита дівчинка так сподобалася керівництву каналу, що її запросили стати ведучою передачі. А ще вона - часта гостя дитячих передач на „Поділлі-центр”, де постійно звучать пісні у її виконанні.
Є в неї вже два кліпи, зняті при допомозі танцювальної групи „Спалах” (керівник Павло Коневега).
У Хмельницькому Аліна виступає на всіх заходах, які проводяться у місті... А нещодавно на творчому вечорі Володимира Івасюка, що проходив у міському будинку культури, «Баладу про мальви» заспівала так, що зал довго скандував «Браво!».
Минулої п’ятниці на регіональному фестивалі «Світ талантів» Аліна отримала третє місце за вокал, і перше - співаючи в дуеті з переможцем всеукраїнських фестивалів 13-річним Сергієм Войтенком, з яким виконала вже не одну пісню.
А зараз дівчинка збирається на Між-народний фестиваль «Планета зірок», що проходитиме в таборі відпочинку «Артек», куди, разом із танцювальним колективом «Спалах», поїде уже цієї суботи.
... Цікаво, що після одного з фестивалів Алінкою зацікавився відомий продюсер та виконавець Дмитро Клімашенко, який пообіцяв у подальшому співпрацювати з нею.