FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

«Анні Кареніній» у Хмельницькому бути: в театрі заявляють, що й не виступали проти вистави

Вже за тиждень у Хмельницькому відбудеться вистава "Анна Кареніна". Фото: Tickethunt

Директор театру імені Старицького сказала, що все було «роздуто» задля піару.

У кінці жовтня в багатьох ЗМІ з’явилася інформація, що виставу «Анна Кареніна» у Хмельницькому заборонили через російську мову. Проте, квитки на виставу, яка запланована на 5 грудня, продають.

Як повідомила Сайту «Є», директорка Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені Михайла Старицького Галина Шпулак, з їхнього боку ніхто не був проти проведення цієї вистави у нашому місті.

«Для нас не було проблемою, що вистава російськомовна. Все було «роздуто» і надумано задля піару, аби розкрутити дану виставу. Тому що першого разу «Анна Кареніна» в Хмельницькому пройшла невдало. Було досить мало глядачів, - зазначила Галина Шпулак. - Тут була затримка з боку організаторів, вони не вчасно подали листи і всю відповідну документацію».

Водночас менеджер з продажу квитків Владислав Воєдило розповів, що квитки на виставу гарно продаються.

«Галина Шпулак сказала по телебаченню, що останнього разу на «Анну Кареніну» ніхто не купував квитки. Я спеціально підняв дані, тоді на виставі був аншлаг, - повідомив він. - Люди постійно цікавляться виставою. Добре, чи погано продаються квитки – не важливо, головне, що захід все ж відбувається. До вистави ще тиждень, жодних загроз щодо її відміни не має. В будь – якому випадку вона буде».

Отож, вистава «Анна Кареніна» відбудеться у Хмельницькому театрі імені Старицького у вівторок, 5 грудня, о 19:00. Вартість квитків: 100-300 гривень. Телефон каси: 65-59-25.