FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
5 Травня, 2024

У Хмельницькому лунатимуть пісні співачки, яка озвучувала рекламу для найпопулярніших американських брендів

Концерт на честь 65 річчя Квітки Цісик відбудеться 21 квітня. Фото: dzerkalo.media

У квітні відбудеться концерт присвячений 65 річниці від Дня народження Квітки Цісик.

Квітка Ціісик – американська співачка українського походження, популярна виконавиця рекламних джинґлів у США, оперна і блюзова співачка, виконавиця українських народних і популярних пісень.

До 65-ліття легендарної співачки Квітки Цісик пройде концертний тур Оксани Мухи «Kvitka: два кольори» містами Західної України.

Оксана Муха – володарка Гран-прі I Міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик.
«Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи», – так влучно висловилася народна артистка, Герой України Ніна Матвієнко про молоду співачку, яку назвали «другою Квіткою». І недаремно – Оксана виростала на музиці Квітки, має її пісні у своєму репертуарі.

У програмі концертів «Kvitka: два кольори» – найкращі пісні із репертуару Квітки Цісик, які звучатимуть як в автентичних, так і в оригінальних аранжуваннях. Разом із Оксаною Мухою на сцені будуть оркестр та рок-група.

Варто зазначити, що за допомогою витонченого співу Квітки Цісик свій імідж створювали корпорації ABC, NBC, CBS, Burger King, McDonald's, American Airlines та Delta Air Lines, Coca-Cola, Pepsi-Cola та інші. З початку 1980-х вона стала однією з найдорожчих і найпопулярніших виконавиць джинґлів у США — рекламних мотивів для радіо й телебачення. У 1981 року Квітка записала для компанії «Ford Motor» рекламну пісню «Have You Driven a Ford Lately?» Відтоді й аж до смерті вона залишалася єдиним голосом цієї автомобільної компанії. Також вона виконувала джинґли для Chevrolet, Cadillac, Toyota.

До речі, у Хмельницькому одна із вулиць названа на честь Квітки Цісик.

Концерт відбудеться 21 квітня о 19:00 у Хмельницькій обласній філармонії

Квитки у касі філармонії за тел. 79-44-74