FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
23 Липня, 2024

Сто відсотків задоволення й жодного грама калорій

Скільки разів ви бігали магазинами у пошуках подарунка на день народження, ювілей, весілля чи хрестини дитини?

Що купити, забираючи з пологового будинку родичку або знайому? Відповідь на це питання знає 26-річна хмельничанка Марина Дорожкіна, яка займається виготовленням цікавих, нестандартних подарунків: тортиків із підгузників та рушників!

Такі неїстівні, проте багатофункціональні торти, можна дарувати за будь-якої придатної нагоди. Вони радують око та просто вражають своєю оригінальністю. Марина захопилася виготовленням таких незвичних подарунків декілька місяців тому. А почалося все з того, що дівчина вирішила зробити презент подрузі, яка народила дитину. Оскільки Марина за професією дизайнер і завжди була творчою людиною, простий звичайний дарунок її аж ніяк не влаштовував. Тому вона вирішила знайти якийсь оригінальний спосіб презентації свого подарунка. Ось так і зародилося у неї нове хобі, яке переросло в серйозне захоплення. За невеликий період майстриня перепробувала різні варіації оформлення подарунків. У її творчому доробку, крім тортиків, є різні “апетитні” рулетики та тістечка з рушничків, хатинки та велосипедики з памперсів. Дівчина запевняє, що для її фантазії немає меж і будь-яку річ вона може красиво подати.

“Звичні подарунки до дня весілля - це “конверти” з певною сумою всередині, - каже Марина Дорожкіна. - Дуже стандартно та банально... А мій тортик із рушників — це і красиво, і функціонально! Адже рушники річ потрібна, а якщо вони ще й цікаво оформлені, то стають предметом захоплення та цікавості на будь-якому святі”.

Майстриня запевняє, що батькам не варто турбуватися з приводу стерильності та гігієни її виробів. Адже виготовляються тортики в чистому приміщенні й, звісно ж, чистими руками. Підгузники не розгортаються повністю, тобто та частина, яка контактує зі шкірою малюка, залишається недоторканою. Крім памперсів та рушників, в якості “кулінарних” аксесуарів, Марина використовує різні яскраві стрічки, намиста, плівки, бантики. До дитячого “памперсного” тортика можна додати, наприклад, м'які іграшки, пустушки, пляшечки, дитячий одяг та косметику тощо. Ціна такої краси залежить від кількості й вартості використовуваних матеріалів. Не відмовляється дизайнерка й від спільної з клієнтом покупки усіх матеріалів. У цьому разі замовник платитиме лише за роботу — близько 50-60 гривень за тортик. Якщо обрано “склад” тортика, колірну гаму й погоджено всі подробиці, робота займе 1-2 дні. Але в термінових випадках на виготовлення трьохповерхової краси в Марини йде лише декілька годин!

“Дарувати подарунки я люблю навіть більше, ніж отримувати, - запевняє Марина. - Адже так приємно приносити людям радість! Варто пам'ятати, що основне в подарунках — це позитивні емоції, які запам'ятовуються на все життя!”.