FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 2-8 вересня

Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Перший тиждень осені у Хмельницькому розпочнеться насичено. Концерти, вистави, майстер-класи очікують на хмельничан. Дітлахам теж підготували кілька цікавинок. У сквері Шевченка маленьким містянам влаштують "Місто професій", а у театрі ляльок покажуть цікаву виставу.

Любителів двоколісних запрошують на незвичний велозаїзд - роверисти "підкорюватимуть вершину". До змагань можуть долучитися також й інші містяни, адже крім заїзду, організатори також планують влаштувати забіг під гору.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", проект-дослідження "Парадний портрет" та персональна виставка живопису "Ритми Міста". У музеї історії міста триває виставка живописних картин Леоніда Бессараби. У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин під назвою "Стежками Хортиці". Персональна виставка Марини Ролі "Мій Хмельницький" діє в приміщенні музейної галереї "квАРТира".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Вівторок (3 вересня)

Ladys cash flow: психологічна бізнес-гра для Жінок

Гра - це дзеркало ваших відносин з грошима, можливостями та самореалізацією в житті.

Коли: 18:30
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 550-750 гривень

Середа (4 вересня)

Фото: з архіву редакції

Творчий бенефіс Заслуженої артистки України Фатіми Чергіндзії

Фатіма Чергіндзія - Заслужена артистка України, у Хмельницькій обласній філармонії працює з 2003 року. Виступає з Академічним симфонічним оркестром та Камерним оркестром, з Академічним ансамблем пісні і танцю «Козаки Поділля» Хмельницької обласної філармонії.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість: 70-80-90 грн

Арт-терапевтичний проект "Знайомство з собою: всі відтінки жіночності"

Ви будете мати змогу відшукати та дослідити власну жіночність, відкрити нові грані своєї внутрішньої Жінки та навчитися насолоджуватися на 100% тим, що ви є справжньою Жінкою.

Коли: 18:30
Де: Вул. Гагаріна, 5.
Вартість: 700-950 гривень

Футбол. "Поділля" - "Діназ"

Чемпіонат України з футболу в другій лізі, група "А". Хмельницьке "Поділля" зіграє з "Діназом" із Вишгорода Київської області.

 

Коли: 17:00
Де: Спорткомплекс "Поділля".
Вартість: 30 грн.

 

Четвер (5 вересня)

Фото: з архіву редакції

Концерт академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля"

Ансамбль «Козаки Поділля» – універсальний художній колектив, що своїм досконалим мистецтвом репрезентує все найкраще з невичерпної скарбниці народної творчості всіх регіонів області. В його програмах – історичні думи, козацькі та чумацькі пісні і танці, жартівливі хорові сценки, родинно-побутова, обрядова лірика, купальські, жниварські, весільні пісні і танці.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 80-90-100 грн

Майстер-клас "Інтуїтивний живопис"

Картина - це цінний та оригінальний подарунок, який завжди буде у вас на видному місці і приноситиме насолоду від споглядання. Зробіть собі або своїм близьким приємний подарунок. Кожен четвер о 18:00 запрошує Світлана Мельничук на майстер - клас з інтуїтивного живопису для дітей та дорослих.

Коли: 18:00
Де: Творча майстерня, вул. Проскурівська, 15
Вартість: 270 гривень

Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ (ЧЕРНІВЦІ)

5-8 вересня у Чернівцях відбудеться Х Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ. У програмі заходу – презентації книжок, дискусії, паради поетів, театральні постановки, концерти камерної та рок-музики, а також читання у різних локаціях міста.

Коли: з 11:00
Де: локації по місту Чернівці
Вартість: безкоштовно

П'ятниця (6 вересня)

Фото: з архіву редакції

Фестиваль "Respublica Fest 2019" (КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ)

Після Хмельницькому "Респуліка" пройде ще й у Кам'янці-Подільському. Заплановано безліч локацій, кращі рок-гурти, сучасні поети і художники з України та інших країн. На фестивалі звучатиме рок, поп та електронна музика.

Коли: з 16:00
Де: Стара фортеця, вул.Замкова, 1а
Вартість: 200-450 гривень

Відкриття театрального сезону у монотеатрі

Відбудеться відкриття 27-го театрального сезону. Глядачам покажуть "Вечірню виставу".

Коли: 19:00
Де: Монотеатр «Кут», вул. Проскурівського підпілля, 34

Субота (7 вересня)

Фото: з архіву редакції

Проєкт "Місто Професій"

В проєкті "Місто Професій" кожна дитина матиме можливість дізнатись більше про світ дорослих! Що на вас чекає? Нові цікаві та неординарні професії. В новому сезоні буде найбільша кількість професій за весь час існування проекту.
Коли: 12:00
Де: Парк ім. Т. Г. Шевченка
Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Бебі-бум»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера малесенького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Агропромислова виставка "Поділля-2019"

Тематичні розділи виставки: Сільгосптехніка, обладнання, комплектуючі, запчастини, сервіс, Обладнання для тваринництва та переробки біомаси, Засоби захисту рослин, добрива, насіння, Сучасні технології і проекти у сільському господарстві, Виставка-ярмарок декоративних і домашніх птахів та дрібних тварин, Ярмарок сільськогосподарської продукції.

Коли: 10:00

Де: Торгово-сервісний центр "Поділля", вул. Кам'янецька (траса H-03 Хмельницький-Чернівці, Ружична)

Вартість: безкоштовно

Зустріч "ЗНО 2020: The Way To Success!"

Готові до ЗНО 2020? А ви, викладачі?! Які зміни у частині Use of English? Що і як потрібно писати у Writing Exam Part? Який lexical compоnent чекає у 2020? А щодо grammar у В1 та В2? На ці та інші питання відповість Наталя Зачинська, засновниця МС А+, яка спеціалізується на підготовці до іспитів вже більше 6 років.

Коли: 11:00
Де: Мовна студія А+, вул. Зарічанська 36/3
Вартість: 400 гривень

Неділя (8 вересня)

Фото: ілюстративне з архіву редакції

Велозаїзд та забіг «Вершина Свободи»

Змагання проводяться з метою: пропаганди здорового способу життя; популяризації активного сімейного відпочинку; розвитку велоспорту; поєднання велосипедистів різних напрямків в одному змаганні; вкладу в розвиток та правильне виховання підростаючого покоління; мотивації кожного учасника до підвищення власних спортивних навиків.

Коли: 8:00
Де: Вул. Свободи, 1А
Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку info@ye.ua, або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.