FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
2 Травня, 2024

У Хмельницькому відкрилася виставка фотографій одеських митців

На відкриття виставки приїхали лише два фотохудожники Олег Куцький (праворуч) та Олександр Сінельніков (ліворуч). Фото: автора

Фотохудожники представили експозицію, яка показує колорит Одеси.

Вчора, 10 липня, у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкрилася виставка фотографій «Одеський калейдоскоп».

До експозиції увійшли роботи п’яти фотомитців-одеситів - Олега Куцького, Олександра Сінельнікова, Ірини Роїк, Бориса Бухмана та Анжели Надєжди.

«Дана фотовиставка дуже різноманітна. Є абстрактні роботи Олега Куцького, які змушують заглибитися в них. Є чудова стріт-підбірка жанрових фотографій Олександра Сінельникова, який полюбляє фотографувати одеські вулиці та одеських котів. Також на виставці представлені чорно-білі роботи Бориса Бухмана. На його світлинах життя єврейської общини в Одесі. Окрім цього можна переглянути й досить пікантну та екстравагантну підбірку фоторобіт Ірини Роїк. Неабияк виділяються на експозиції й арт-роботи Анжели Надежди, які вражають своєю глибиною», - зазначив директор музею Віталій Савін.

На відкриття виставки приїхали лише два фотохудожники Олег Куцький та Олександр Сінельніков. Вони зазначили, що частину робіт вони подарують Хмельницькому музею-студії фотомистецтва.

Переглянути експозицію «Одеський калейдескоп» хмельничани та гості міста можуть до 14 серпня за адресою: вулиця Проскурівська, 56.