FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Кіно просто неба, ретро-вечірка: анонс подій у Хмельницькому на вихідні

Як провести вихідні у Хмельницькому, дивіться в нашій афіші. Фото: ілюстративне автора

Програма заходів.

Непередодні чергових літніх вихідних, ми підготували свіжу добірку подій, які відбудуться в місті у найближчі три дні. Містянам організують покази фільмів, майстер-класи та алаштують танці просто неба. Крім того, дітлахів запрошують на лялькову вистваву у неділю.  

А ще не забувайте про виставки, які вже діють у нашому місті. У музеї-студії фотомистецтва демонструють виставку фотографій "На вулиці та поруч" одеського митця Олександра Синельникова. В обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки Опана Заливахи "Громадянський інстинкт, інтерактивна репродукція Шевченко. Мати".

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (30 липня)

Перегляд фільму «Нові Герої»

У Молоджіному центрі цієї п’ятниці показуватимуть документальне кіно. Хмельницька молодь зможе переглянути кінострічку «Нові герої» – це три фільми-портрети звичайних українців. У кожного з них своя історія, проте є й спільне – їхня боротьба з несправедливістю у країні сьогодні. Пересічна людина часто ізольована від інформації про наявні правові можливості, що можуть допомогти їй покращити умови свого життя – започаткувати бізнес, сприяти об’єднанню громади у захисті комунальної власності, а також їхніх прав та інтересів. Ці три розповіді про те, що перемогти несправедливість – можливо, якщо докласти зусиль, не боятися та не ламатися під тиском обставин. Про те, як звичайні люди з глибинок Сходу та Півдня України не дозволили системі загнати себе у безвихідь.

Коли: 16:00
Де: Кам'янецька вулиця, 63
Вартість: безкоштовного

Субота (31 липня)

Фото: з архіву редакції

Кіно просто неба в Молодіжному парку

Хмельничан та гостей міста запрошують на «Вечір кіно із SEBN UA». В програмі, яка розпочнеться о 20:30 передбачено розіграш подарунків та робота фудкортів. Показ пригодницького фільму «Поклик пращурів» розпочнеться о 21:00.

Коли: 20:30
Де Молодіжний парк
Вартість: безкоштовно

Фестиваль води (Кам’янець-Подільський)

У Кам’янці-Подільському сквері Гунські криниці фестивалем «Ількові забави» відзначатимуть символічну межу між літом та осінню. На кам’янчан та гостів міста очікують майстер-класи та пінна вечірка. Також відбудеться аквамарафон, на який необхідно зареєструватись. Усі охочі зможуть сфотографуватись біля тематичних фотозон.

Коли: 15:00
Де: сквер Гунські криниці (фонтан)
Фото: з архіву

Неділя (1 серпня)

Фото: ілюстративне з архіву

Майстер-клас з малювання "Квіти і скло"

Творча майстерня організовує майстер-клас олійними фарбами, техніка мастихін + пензлик. В учасників є можливість вибору: квіти і скло. З собою потрібно мати заряджений телефон, щоб зручно було дивитись на картину. Час виконання 3-4 години. Група 6-8 чоловік. Попередній запис обов'язково.

Коли: 15:00
Де: Творча майстерня, вул. Проскурівська, 15, 3-й поверх.
Вартість: 300-600 гривень

Дитяча вистава "Принцеса і свинопас"

Це історія про принца, який представився свинопасом для того, щоб добитися руки зарозумілої принцеси. Питання, чи вийде це у нього?

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік»

Щонеділі на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка відбуватиметься міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік». Фестиваль проводиться з метою комунікації між танцювальними клубами та колективами міста, популяризації здорового способу життя та змістовного дозвілля мешканців.

Коли: 19:00
Де: Майданчик біля кінотеатру імені Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Триває сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 16:30
Де: Сквер імені Шевченка, вул. Проскурівська, 40