FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

5 фільмів Наталі Семенюк

Фото: Фото з архіву редакції.

Директор Хмельницького кінотеатру ім. Т. Шевченка Наталя Семенюк полюбляє романтичні комедії та мелодрами.

«Залюбки переглядаю старі добрі фільми, які нагадують про безтурботну молодість. Романтичні комедії піднімають настрій, мелодрами змушують замислитись, – каже Наталя Романівна. – Звісно, залюбки дивлюся мультяшки, але не люблю фільми жахів та фантастику».

 1.  «Любов  і  голуби».
 Це фільм, який можна дивитися не один раз, і щоразу він викликає посмішку. Любов, наївність, взаєморозуміння, дії, та уже знайомі всім фрази – усе залишає глядача небайдужим та змушує переживати моменти життя разом з героями кінострічки.

 2.  «Вокзал  для  двох».  Нещодавно із задоволенням переглянула цей фільм знову. Сюжет стрічки та неперевершена гра акторів піднімають настрій і змушують забути на деякий час про сіру буденність.

 3.  «Титанік»  (з  Леонардо  Ді  Капріо).  Це, мабуть, найулюбленіший мій фільм. Він бере за душу, змушує плакати.

 4.  «Водій  для  Віри».  Дивлюся цей фільм і плачу. Дуже люблю актора Богдана Ступку, те, як він грає: і в кіно, і в театрі.

 5.  «Адмірал».  Костя Хабенський неперевершено зіграв. З фільму багато дізналася про життя Колчака.  З іншого боку, про нього, як про особистість, а не такого, як ми колись вчили у школі на уроках історії.