FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
31 Липня, 2024

Під звуки вальсу

Всьоме поспіль у селищі Гриців, що на Шепетівщині, відбувся староволинський бал

Пишне дійство, організоване Хмельницькою обласною громадською організацією Фонд Сталого Розвитку “Стара Волинь”, влаштували у величній залі колишньої літ- ньої резиденції графів Грохольських. Цей бал, один з численних заходів, які мають за мету перетворити північ Хмельниччини в економічно розвинений, туристичний, культурно-духовний та науково-освітній центр Волині та Поділля.
Нинішній президент Фонду Наталія Гнатюк і перший президент громадської організації “Стара Волинь” Сергій Стецько відкрили святкове дійство. На бал завітали гості з Білорусі, Криму, Києва. Здавна успіх балу  залежав від кількості сказаних на ньому компліментів чарівним дамам, тому чоловіки не шкодували гарних слів для  жінок. А вони, красиві й граціозні, у прекрасних бальних і вечірніх сукнях, повільно кружляли по залу.
Не обійшлося на балу і без добрих справ. Того вечора волонтери “Старої Волині” провели благодійну акцію “Духовність. Краса. Служіння” та зібрали кошти для відтворення й встановлення у селищі копії скульптури грицівської Діви Марії.