FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Опозиційні депутати облради вийшли на Євромайдан

Фото: Дмитра Скрипника

Депутати Хмельницької обласної ради від «Батьківщини» та «Свободи» також вимагатимуть імпічменту Президента, відставку уряду та перевибори до парламенту.

Планувалося, що депутати Хмельницької обласної ради проведуть позачергову сесію, проте для цього забракло голосів — засідання не було б легітимним.

«На жаль, я не можу вам сказати чогось хорошого. Наївно очікути, що обласна рада, яка у нас є «регіональною», підтримає вимоги майдану. Але ми, опозиційні депутати «Батьківщини» та «Свободи», вимагаємо імпічменту Президента, відставки уряду та розпуску Верховної Ради. Ми не можемо жити з таким президентом, ми не можемо жити з такою Верховною радою і ми не можемо жити з такою обласною радою. Нас дуже мало, лише приблизно 20 депутатів зі ста, тому ви маєте нас підтримати у четвер о 10-ій годині, коли відбудеться сесія облради. Прийдіть сюди і подивіться в очі тим депутатам, тій «регіональній» більшості, яка «Будує Хмельниччину разом», - закликає депутат Хмельницької обласної ради від фракції «Батьківщина» Тетяна Колесниченко.

Обласні обранці просять активізуватися хмельничан, адже для 260-тисячного Хмельницького декілька сотень мітингуючих на сьогодні, занадто маленька кількість.

«Хочу вас попросити: передавайте друзям, рідним, хай приходять. Я тут з перших днів Євромайдану і збирається хмельничан мало. Хто думає, що їхня хата скраю, садок вишневий біля хати, можна прогодуватися... Вони помиляються: садок вже вирубаний, з їхніх тарілок в їхній хаті давно годуються інші. Приходьте! Лише разом ми переможемо», - запевняє Тетяна Колесниченко.

Нагадаємо, саме у цей четвер відбудеться сесія Хмельницької обласної ради, на якій опозиційні депутати спробують «проштовхнути» рішення щодо висловлення недовіри Президенту України Віктору Януковичу, Кабінету Міністрів на чолі із Миколою Азаровим та Верховній Раді України.