FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
3 Травня, 2024

Хмельницький гурт «Drive» презентує перший кліп

За майже чотири місяці новостворена команда встигла навіть записати десять пісень.

«Ідею першого кліпу на російськомовну пісню «Девушкам нравится» ми придумали всією командою, - каже вокаліст та гітарист гурту «Drive» Олексій Карташов. – А ось Андрій Брунов, який знімав його, під час зйомок підкидав власні ідеї й кліп вийшов таким, яким всі зможуть його побачити 5 грудня на презентації. Звісно, цього дня ми покажемо не лише першу нашу відеороботу, а й виконаємо 10 пісень, які встигли записати за короткий проміжок часу».

На зйомки свого кліпу, який знімали в Хмельницькому, «драйові» витратили більше місяця. Участь у зйомках в’язали не лише музиканти гурту, а й  хмельнциький шоу-балет «Гравіті». До речі, на презентації кліпу можна буде почути виступ іще однієї хмельницької групи «Wassaw».

Щодо гурту «Drive», то насправді не така вже й нова ця музична команда. У ній зібралися колишні музиканти з груп «Марсель» та «Грань Алое». «Та й група  «Drive» колись була, - зізнається Олексій. – Ми вирішили повернутися до цієї назви, а «Марсель» та «Грань Алое» своє віджили. Тому на репетиції 5 серпня прийняли рішення грати іншу музику та називатися гуртом «Drive». Змішали потужність гітарного саунду та танцювальної електронної музики, хіп-хопу та фанку, філософських текстів тощо. Тепер у нас два гітаристи, чого не було раніше. Що з того вийшло, всі зможуть побачити та почути 5 грудня о 21.00 в пабі «Гастро-Бар 7.62».