FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
5 Травня, 2024

Хмельницьких студентів запрошують взяти участь у конкурсі на тему Революції Гідності

Сергій Кемський загинув від кулі снайпера 20 лютого 2014 року на Інститутській. Фото: krymr.org

Переможець отримає 15 тисяч гривень.

Триває прийом заявок на участь у IV Всеукраїнському конкурсі наукових робіт на тему Революції Гідності у межах Відзнаки імені Героя Небесної Сотні Сергія Кемського. Про це повідомляють у Національному музеї Революції Гідності.

«Студентів та курсантів Хмельниччини запрошуємо взяти участь у конкурсі, який організований Музеєм Революції Гідності та громадською організацією «Родина Героїв «Небесної Сотні», - повідомили в пресслужбі Національного музею Революції Гідності. - Прийом заявок триватиме до 28 лютого 2022 року. Взяти участь у конкурсі можуть як окремі студенти (або курсанти), так і авторські колективи (до двох осіб). Переможців очікує грошова винагорода: 15 тисяч гривень за перше місце, 7 тисяч гривень за друге місце та 4 тисячі гривень за третє місце».

Організатори кажуть, що наукові роботи мають висвітлювати Революцію Гідності, аспект учасник обирає самостійно – може бути історичний, політичний, культурний, соціальний. У роботах можна досліджувати і регіональні особливості Революції Гідності в Україні, світовий контекст та вплив протестів, біографії учасників Євромайдану та Героїв Небесної Сотні.

Конкурс відбувається у два етапи. Після відбору конкурсним журі учасники, які отримають прохідний бал, мають надіслати роботи до 31 травня 2022 року.

Детальніше про умови IV конкурсу за посиланням: https://cutt.ly/JT3sz5C

Подати заявку на участь до 28 лютого можна за посиланням https://cutt.ly/nT3iLl

Довідково: Сергій Кемський народився 15 листопада 1981 року в Криму. Політолог, журналіст, громадський активіст, учасник Революції Гідності. Загинув від кулі снайпера на вулиці Інститутській у Києві 20 лютого 2014 року. Герой України.

Читайте матеріал на Радіо Свобода: Сергій Кемський – кримський герой Небесної сотні, який загинув за демократію