FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
2 Травня, 2024

Екс-регіонала Тарасюка облили зеленкою через «махінації з землею» та погрози (ФОТО, ВІДЕО)

Тарасюк назвав мешканців Лісових Гринівців безсовісними людьми, а вони його облили зеленкою.

Поки депутати шукали пристанку, щоб розпочати пленарне засідання, у зв’язку із ймовірним замінуванням адмінприміщення облради, під стінами будівлі зібралися мешканці Лісових Гринівців та місцеві активісти з плакатами «Тарасюк, поважай людей та приватну власність», «Тарасюк, дотримуйся закону», «Люстрацію Тарасюку! Ригів геть!» тощо.

Депутат обласної ради Петро Тарасюк вийшов до людей і сказав, що хоче дати коментар.

«Це ж яку треба мати свинячу совість, щоб на землях, де люди, вся громада області вирішила створити культурно-історичний центр, будувати котеджі! На землі, де є скіфські поховання, де є історія! Та ви безсовісні люди», – звернувся до обурених громадян депутат. Після цих слів молодий чоловік облив його зеленкою.

А представники громади пояснили, що прийшли відстоювати свої земельні ділянки, які в них хочуть відібрати.

«В людей просто хочуть забрати землю, яка оформлена ще кілька років тому. Вони з Ядухою ще два роки тому вирішили побудувати на тих землях музей, але там є земля, яка виділялася для музею. А поряд поля, які зараз розпродуються…», - повідомили мешканці Лісових Гринівців.

 

Власників земельних ділянок, на чиїх землях, за їхніми словами, хочуть побудувати музей, близько сорока.

Мешканці Лісових Гринівців попросили депутатів вплинути на поведінку свого колеги і створити комісію, яка б розслідувала ситуацію із земельними ділянками.

«Будь ласка, створіть комісію, яка б розслідувала діяльність депутатів, які різними, законними і незаконними методами хочуть відібрати землю у нас. Позбавте нас від тиску, який я, до прикладу, вже відчув на власній шкурі. Ці люди, які хочуть забрати нашу землі, постійно, через різноманітні інстанції, які стосуються роботи, особистого життя, намагаються на нас тиснути. Зверніть на це увагу, дуже вас прошу», – звернувся до депутатів один із власників земельної ділянки Віталій Сомов.

Голова обласної ради доручив комісії з питань регламенту вивчити ситуацію і доповісти на наступному засіданні сесії обласної ради.