FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
2 Травня, 2024

“Фронт змін” розпочав навчати депутатів

Плануються щомісячні форуми для однодумців

За словами голови Хмельницької обласної териториальної організації політичної партії “Фронт змін” Олександра Ксенжука, вперше у Хмельницькому 17 грудня партія провела регіональний форум для депутатів Хмельницької та Вінницької областей. Ініційований лідером “Фронту змін” Арсенієм Яценюком, форум покликаний сприяти плідній діяльності депутатів заради виправдання сподівань виборців.
“Такі форуми днями проводилися у Києві, Чернівцях, Львові, Полтаві та Дніпропетровську. І от це стало можливим у нашому місті”, - сказав депутат обласної ради Олександр Ксенжук.
“Важливо, що ми довели свою здатність перемагати. Тепер маємо довести, що ми кращі, тому першими розпочали навчання наших депутатів задля їх розвитку”, - зазначив у відеозверненні до однодумців лідер “Фронту змін” Арсеній Яценюк.
Перед депутатами виступили київські експерти Інституту політичної освіти, “Школи влади” та інші. Подібні форуми плануються щонайменше раз на місяць, аби депутати могли ознайомитися з усіма нюансами у своїй діяльності та принести якомога більше користі суспільству.