FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
3 Липня, 2024

ДАІ не пускає до Києва делегацію Народного Руху України з Хмельницького

Очільник рухівців Хмельниччини Ігор Клюс повідомив, що перевізники в Хмельницькому відмовляються транспортувати делегатів від Хмельницької крайової організації НРУ до Києва, аргументуючи тим, що попередженні в усній формі в місцевому ДАІ.

«В разі перевезення пасажирів до столиці 14 травня у них будуть проводитись перевірки, і вони будуть лишатись ліцензії на право займатись перевезеннями пасажирів», – сказав Ігор Клюс.
«У нас була попередня домовленість та складена угода про надання транспортного засобу для доставки делегатів на XX – з’їзд НРУ, але 12 травня нам біло відмовлено без будь яких пояснень. Нами також було проведено перемовини більш ніж з 35 туристичними фірмами, організаціями які надають послуги по перевезенню пасажирів та просто з приватними підприємцями, якими нам також відмовлено в транспортуванні делегатів до Києва 14 травня», – заявив голова Хмельницької крайової організації Ігор Клюс.
Про аналогічні проблеми повідомляють і в Тернопільській крайовій організації НРУ.
Нагадаємо, 14 травня в Києві в Будинку Художника відбудуться звітно-виборчі ХХ Всеукраїнські Збори (З’їзд) Народного Руху України.