FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
25 Серпня, 2024

Представники опозиційних партій Хмельниччини об'єдналися в Комітет опору диктатурі

Заяву про створення такої організації підписали обласні осередки «Фронту змін», Народного Руху України, «Батьківщини», «Нашої України», Всеукраїнського об'єднання «Свобода» та інших політичних та громадських оргіназацій. Всього — 25 підписів.

«До цього нас спонукала та реальність, яка існує нині для дотримання прав і свобод, збереження демократичних норм в Україні, - каже заступник голови обласної організації ВО «Батьківщина» Віктор Адамський. - Ми усвідомлюємо те, що над демократичними цінностями нашої країни висить Дамоклів меч. І безпосередніми фактами цього є ті політичні репресії, які масово відбуваються в столиці та регіонах України. В залежності від того, чи зуміємо ми зупинити цей процес, зберегти цінності, які зразково виписані в Конституції України, власне, залежить і майбутнє. І це стало стимулом для нашого об'єднання».

Найближчим часом представники Комітету обіцяють вивести українців на масові акції протесту проти режиму тотальної диктатури — як у великих містах, так і в невеличких селах.