FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
27 Липня, 2024

Нетішинський «Енергетик» очолив першість області

Відбулися матчі 5 та 6 туру чемпіонату області з футболу. 14 липня одразу ж два поєдинки можна було назвати центральними.

 У Волочиську «Збруч», який посідає третю сходинку, приймав другу команду першості – нетішинський «Енергетик». Поєдинок так і не визначив переможця і завершився сухою нічиєю з рахунком 0:0. Не сухо, як з голами, так і на полі з водою, було в поєдинку лідера змагань Хмельницького «Поділля» проти ФК «Красилів». Синтетичне поле Хмельницької дитячо-юнацької школи №1 перетворилося на маленький басейн, в якому футболісти намагалися показати видовищну та результативну гру. І лише в другому таймі погода змилувалася над гравцями, і вода з поля потрохи почала зникати, що і вплинуло на перебіг подій у матчі. Гравці «Поділля» почали частіше загрожувати воротам гостей і на 73 хвилині Михайло Ткачук відкрив рахунок у грі. А за 5 хвилин до завершення поєдинку «Поділля» забило і другий гол у ворота ФК «Красилів». І знову автором голу став Ткачук.  
Вже наступного туру, матчі якого пройшли 17 липня, хмельничани завітали до минулорічного чемпіона області – волочиського «Збруча». Здобути шосту поспіль перемогу гостям не судилося – «Збруч» здолав лідера із рахунком 2:1, і «Поділля» з першої сходинки в турнірній таблиці перемістилося на другу. А очолив чемпіонат нетішинський «Енергетик», який в рідних стінах познущався над четвертою командою першості ізяславською «Горинню-Бартніком», перемігши з рахунком 5:0.
21 липня відбулися матчі 7 туру, центральним з яких був поєдинок між «Поділлям» та «Енергетиком». Про результат цієї гри та матчі 8 туру, які пройдуть 23 липня, читайте у наступних номерах «Є Поділля».