FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
1 Травня, 2024

В обласному центрі буде ще одне нормальне футбольне поле

Поле на Локомотиви спортсмени не раз називали городом. Але воно має змінитися вже до наступної весни. Фото: з архіву

Щоправда, грати на ньому дозволять ще не скоро.

Хмельницький стадіон «Локомотив» закрили на ремонт. Ту вирішили провести реконструкцію футбольного поля, на яку з міського бюджету виділили 300 тисяч гривень.

«Роботи вже почалися, тому поки що на стадіоні не проводитимуть ні футбольні поєдинки чемпіонату міста, ні регбійні, - каже начальник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Сергій Ремез. – Оскільки це буде трав’яне покриття, то йому потрібен час. А отже «Локомотив» зможе приймати, до прикладу, матчі першостей міста та області з футболу, не раніше, ніж навесні наступного року». Поки що ж найкращим футбольнем полем міста є «зелений килим» на СК «Поділля».

З’являться в місті й три нових штучні майданчики для футболу. Усі на території навчальних закладів - НВО №9 (Ракове), НВО №28 (Озерна), НВК №7 (Гречани). «Ці майданчики будуть такого розміру, як у парку імені Івана Франка, - пояснює Сергій Степанович. – Плануємо, що усі роботи будуть завершені до Дня міста, який відзначатимемо наприкінці вересня». Три майданчики обійдуться міському бюджету в 2,8 мільйони гривень.