FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Рівняння на “Хмельничанку”

У вищій лізі чемпіонату України як серед жінок, так і чоловіків, відбулися матчі 5 туру.

Гандболістки “Хмельничанки” вдома приймали клуб “Університет-Спартак” із Києва, який в турнірній таблиці перебував вище за наших жінок. Однак це явище було тимчасовим. Вже в перший ігровий день хмельницькі гандболістки розтрощили гостей із рахунком 35:26, із яких 17 голів на свій рахунок записала Анастасія Голярдик.
Наступного ж дня спартаківці в захисті діяли уважніше, а тому Голярдик та іншим дівчатам із “Хмельничанки” було набагато важче закинути м’яч у чужі ворота. Однак їм все одно вдалося накидати гостям 26 голів, а ті, в свою чергу, відповіли лише 20-ма.
Отже, дві впевнені перемоги допомогли “Хмельничанці” увірватися до трійки лідерів цієї першості.  І 10-11
грудня на команду очікують два матчі в Харкові проти другої команди ліги “Панацеї-СКІФ”.
А ось в чоловічій першості серед команд вищої ліги, єдиний представник нашої області – нетішинський “Енергетик-НАЕК” зазнав чергових поразок. Цього разу наші гандболісти вдома двічі поступилися лідеру змагань донецькому “Шахтарю-Академії” – 17:37 та 18:42. А тому нетішинці продовжують посідати останню сходинку в турнірній таблиці, не набравши жодного очка у восьми іграх. У наступному турі, ігри  якого пройдуть 10-11, “Енергетик-НАЕК” гратиме в Запоріжжі проти “ЗНТУ-ЗАБ”, який посідає третє місце.