FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
28 Квітня, 2024

Футбол. «Агробізнес» та «Поділля» потішили своїх вболівальників

Після матчу тернопільської Ниви та волочиського Агробізнеса арбітру Андрію Халявку довелося тікати від фанів. Фото: Віктора Зарванського

Відбулися матчі 25 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А».

Волочиська команда свій поєдинок проводила в Вишнівцях Тернопільської області, де протистояла тернопільській «Ниві». Хмельничани також грали на виїзді – проти ФК «Львів». І обидва клуби Хмельниччини здобули позитивні результати.

«Агробізнес», пропустивши гол вже на 6 хвилині матчу, зміг відігратися у другому таймі. На 58 хвилині поєдинку рахунок зрівняв Андрій Скакун. Ще через дві хвилини Віталій Груша міг вивести свою команду вперед, але не реалізував пенальті. Розв’язка в грі настала на 94 хвилині. Господарі поля порушили правила в штрафному майданчику і арбітр призначив пенальті. Це рішення рефері викликало чимале обурення місцевий глядачів, які вже після гри бігали полем, наздоганяючи арбітра поєдинку. Щодо ж самого матчу, то Ігор Курило реалізував пенальті й «Агробізнес» переміг 2:1.

А «Поділля» у Львові було близьким до того, щоб вперше в своїй новітній історії здобути виїзну перемогу. Утім, реалізувати свої моменти не змогло. «Ми могли як виграти, так і програти, - заявив після матчу кореспонденту сайту «Є» Віталій Костишин, наставник хмельничан. – Тому я задоволений результатом. Цеглинка за цеглинкою і в нас стає більше очок». Отож, «Поділля», зігравши внічию з ФК «Львів» 0:0, втретє у цьому чемпіонаті не програло на виїзді. Вперше це було аж у першому турі в Вінниці, вдруге - в Коростені в 19 турі проти житомирського «Полісся».А ось ФК «Львів», після нічиєї з хмельницьким клубом, припинив співпрацю з головним тренером Андрієм Чіхом.

Після 25 туру «Агробізнес» продовжуючи очолювати турнірну таблицю в групі «А», маючи в активі 63 очки. На 10 менше – в івано-франківського «Прикарпаття», яке програло в Чернівцях «Буковині» 1:0. «Поділля» посідає 9 місце з 19 балами. Позаду – «Арсенал-Київщина» з 13 очками. Попереду – «Скала», в якої 28 балів.

Матчі наступного 26 туру заплановані на 12 травня. «Поділля» в цей день у Хмельницькому прийматиме тернопільську «Ниву», а «Агробізнес» - «Буковину». Щоправда, не виключено, що волочиська команда зіграє в інший день і в Хмельницькому, оскільки в Волочиську триває реконструкція стадіону «Юність».