FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
27 Квітня, 2024

Футбол. «Поділля» офіційно пропустить матч 26 туру

Хмельницьке Поділля не зіграє проти тернопільської Ниви, оскільки гості не приїдуть на матч. Фото: з архіву

Хмельничани 12 травня мали б зіграти з тернопільською «Нивою».

Ще декілька днів тому майбутній керівництво тернопільської «Ниви» - команди-суперника хмельничан у 26 турі чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги групи «А», заявило, що їхня команда не приїде на матч у Хмельницький. Причина – «Нива» взагалі припиняє своє свої існування на професійній футбольній арені.

Утім, у «Поділлі» до останнього чекали на офіційний лист від тернополян. І, сьогодні, виконавчий директор клубу Сергій Баца, у розмові з журналістом сайту «Є», заявив: «Ми отримали лист, в якому йдеться про те, що тернопільська команда не приїде до нас. Тому можемо офіційно стверджувати – гри 12 травня не буде».

Тепер «Поділлю» мають зарахувати технічну перемогу над «Нивою» та додати до залікової турнірної таблиці три очки. І, якщо тернополяни й справді знімуться зі змагань, по три очки отримають й інші клуби, які мали б ще зіграти із тернопільським клубом.

«Ми тепер терміново намагаємося знайти спаринг-партнера, аби заповнити несподівану паузу 12 травня, - каже виконуючий обов’язки головного тренера «Поділля» Віталій Костишин. – Зробити це дуже важко, адже всі команди грають матчі чемпіонату України. Утім, не виключаю, що 12 травня проведемо контрольний матч із якимось аматорським клубом».

Отож, свій наступний матч у другій лізі хмельничани проведуть 20 травня в Чернівцях проти «Буковини». Ну, а буковинці 12 травня зіграють у Волочиську проти «Агробізнеса». Це матч на стадіоні «Юність» розпочнеться о 18.00, а сайт «Є» транслюватиме його в прямому ефірі.