FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
5 Травня, 2024

Тренер «Поділля»: «До матчу з «Буковиною» готуємося неповним складом»

Віталій Костишин, головний тренер "Поділля" каже, що відчуває дефіцит гравців перед матчем із "Буковиною", оскільки лазарет команди переповнений. Фото: з архіву

Хмельницький футбольний клуб, попри проблеми, готовий прийняти вдома команду з Чернівців.

«Поділля», яке через захворюваність футболістів, не зіграло матч 18 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А» на Київщині, готується до домашнього поєдинку 19 туру, який запланований на друге листопада.

«На жаль, ми й досі відчуваємо серйозні кадрові втрати, - в розмові з журналістом сайту «Є» розповів головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – В одного з наших гравців менінгіт і він лікується в лікарні. У цьому році ми вже не зможемо на нього розраховувати, оскільки лікування триватиме місяць, а потім йому ще два місяці неможна буде навіть бігати. Ще в декількох гравців - ГРВІ, а є такі, які вже одужали, але… На тренуваннях маємо 14-15 футболістів. Вже навіть підключаємо молодь з команди U-19. Сподіваюся, що до матчу з «Буковиною», ще ряд гравців відновляться. Щоправда, після хвороби вони явно будуть не в тій фізичній формі, яка потрібна. Але нічого не вдієш. У нас варіантів немає – готуємося до матчу, в якому нам потрібна перемога».

Відзначимо й те, що проти «Буковини» не зможе зіграти капітан «Поділля» Олександр Воловик, який відбуватиме дискваліфікацію. Не виключено, що другого листопада в стартовому складі хмельничан вийдуть ряд молодих гравців. «Будемо щось думати, експериментувати, - продовжує Віталій Володимирович. – Головне, щоб усі були здорові».

Ну, а матч 18 туру проти «Діназу», який мав відбутися 27 жовтня, перенесли на 20 листопада. А поєдинок 19 туру – проти чернівецької «Буковини», розпочнеться другого листопада на СК «Поділля» о 14.00.