FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
3 Липня, 2024

Першість області з футболу. Запекла боротьба в Хмельницькому, прогнозована гра в Городку

Колос із Полонного поки що єдина команда в чемпіонаті області, яка ще не втрачала очок. Фото: з архіву

Матчами 7 туру завершилося перше коло змагань.

У чемпіонаті Хмельниччини з футболу пройшли три поєдинки, які стали де-юре заключними у першому колі. Де-факто ж, деяким командам ще доведеться зіграти пропущені раніше матчі.

Центральним поєдинком 7 туру стала гра в Хмельницькому, де «Адреналін-ДЮСШ-1» приймав «Іскру-Поділля» з Теофіполя. Адже обидві команди йшли на горі турнірної таблиці, маючи однакову кількість очок. І матч видався безкомпромісним та важким для обох команд.

Вже на 4 хвилині Олександр Титянін вивів теофіпольчан вперед у рахунку. І тривалий час рахунок був незмінним. Аж до 59 хвилини, поки хмельничани не заробили пенальті, який реалізував Ігор Лісніченко. А через 20 хвилин влучний удар Бориса Ведмедюка вивів господарів вперед, і, здавалося, що їм вдасться здолати суперника. Утім, «останнє слово» в цій грі було саме за командою з Теофіполя. На 90 хвилині Даниїл Сокальський врятував свої команду від поразку, яка могла б стати першою в чемпіонаті. Отож, «Андреналін-ДЮСШ-1» - «Іскра-Поділля» 2:2.

«Оболонь-Чемерівці» вдома приймала кам'янець-подільську «ДЮСШ-2». Долю цього матчу вирішили два голи, які були забиті в другому таймі. Спочатку чемерівчан вперед у рахунку на 54 хвилині вивів Ілля Штельмах, а на 85 хвилині Василь Шевчук закріпив успіх своє команди. Кам'янчани намагалися відігратися, але… «Оболонь-Чемерівці» - «ДЮСШ-2» 2:0.

У Городку «Вікторія», яка поки що не може уникнути поразок, приймала «Колос» з Полонного. Гості, стовривши не один гольовий момент, у першому таймі реалізували лише два – на 18 хвилині забив Дмитро Демчик, а на 45+1 хвилині- Андрій Бартошук. І хоч на 50 хвилині Ян Костецький скоротив відставання в рахунку, але чемпіони області 2023 року, вже через дві хвилини знову забили – відзначився Андрій Наумець. Ще два голи (Андрія Бартошука та Федіра Семенюка) встановили остаточний роахунок у грі – «Вікторія» - «Колос» 1:5.

Далі на команди очікують матчі другого кола. Утім, деяким доведеться зіграти раніше пропущенні ігри першого відрізку чемпіонату. Зокрема, вже 26 червня «Іскра-Поділля» прийматиме «Колос» (попередньо, гра відбудеться в Хмельницькому на стадіоні «Локомотив»), а 29 червня – «Колос» у Полонному зіграє з «Універом-Динамо-2» із Дунаївців.

Турнірне становище команд, після матчів 7 туру:

1. «Іскра-Поділля» - 13 очок (5 матчів)
2. «Адреналін-ДЮСШ-1» - 13 (6)
3. «Колос» - 12 (4)
4. «Універ-Динамо-2» - 9 (5)
5. «Оболонь-Чемерівці» - 6 (6)
6. «ДЮСШ-2» - 3 (6)
7. «Вікторія» - 0 (6)

Читайте також - «Поділля» - «Агробізнес»: контрольна гра з чотирма голами (ФОТО)