FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
5 Серпня, 2024

Кубок України з футболу. «Поділля» зіграє в рідних стінах

Хмельницьке Поділля зіграє вдома кубковий матч проти ЮКСИ з Київщини. Базова дата матчу - 12 серпня. Фото: з архіву

Відбулося жеребкування другого попереднього етапу змагань.

Сьогодні, п'ятого серпня, визначилися пари учасників, які змагатимуться на другому попередньому етапі Кубку України сезону 2024-2025 років. Як відомо, волочиський «Агробізнес» та кам'янець-подільський «Епіцентр» не змогли здолати перший раунд, а ось хмельницьке «Поділля» в серії пенальті переграло івано-франківський клуб «Ревера 1908».

Під час жеребкування другого етапу, «Поділля» опинилося в групі 2, де суперниками хмельничан могли стати київський «Лівий берег» з Прем'єр-ліги, а також першолігові «Кудрівка» та «ЮКСА». І саме останній клуб, за результатами жеребкування, випав команді з Хмельницького. Отож, «Поділля» гратиме проти «ЮКСИ» з Тарасівки Київської області. Попередньо, матч відбудеться в Хмельницькому 12 серпня.

До слова, «ЮКСА» на першому етапі здолала одеську «Реал Фарму» з рахунком 3:0.

Нагадаємо, що вже цього тижня усі три клуби з Хмельниччини розпочнуть новий сезон у чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги. Вже сьомого серпня «Агробізнес» у Волочиську прийматиме харківський «Металіст», а восьмого серпня в Хмельницькому «Поділля» зіграє із закарпатським ФК «Хуст», а «Епіцентр» у Тернополі – з «Нивою».

Читайте також - Першість області з футболу. Впевнена перемога «Колоса» та загострення боротьби за «срібло»