FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
27 Серпня, 2024

Футбол. Лідерство «Агробізнеса» та «Епіцентра» і перше фіаско «Поділля»

Данило Кравчук став автором першого хет-трику в першій лізі в нинішньому чемпіонаті. Фото: fcepicentr.com.ua

У першій лізі чемпіонату України пройшли матчі третього туру.

Дві команди з Хмельниччини здобули перемоги в матчах чергового ігрового дня першості України з футболу серед команд першої ліги. Ще одна поступилася…

Матч-відкриття третього туру відбувся в Кам'янці-Подільському, де місцевий «Епіцентр» приймав ФК «Хуст» із Закарпаття. Поєдинок видався щедрим на моменти та голи. Вже у першому таймі два влучних удари Данили Кравчука зі штрафного забезпечили кам'янчанам перевагу в два голи. Але після перерви на 54 хвилини Назар Грицак скоротив відставання в рахунку. Щоправда, мінімальна перевага «Епіцентра» невдовзі знову стала суттєвішою. Адже на 56 та 60 хвилинах кам'янчани забили ще два голи – спочатку «хет-трик» у поєдинку формив Кравчук, а згодом забив і Микола Миронюк. Хустянам на 79 хвилині вдалося ще раз вразити ворота господарів (забив Владсилав Гарнага), але крапку в матчі поставив Віталій Равлик, який вразив ворота закарпатців на 90+4 хвилині. Отож, «Епіцентр» - Хуст» 5:2.

А ось у Хмельницькому «Поділля» приймало чернівецьку «Буковину». У цій грі все вирішив один гол Юрій Дудника з Чернівців, який він забив на 50 хвилині. Могли гості забити ще, коли на 77 хвилині заробили пенальті. Але хмельничан врятував Дмитро Непогодов, який зміг відбити удар Андрія Андрейчука. Тож матч «Поділля» - «Буковина» завершився з рахунком 0:1.

Ну, а заключним матчем третього туру стала гра в Волочиську, де 26 серпня «Агробізнес» приймав «Минай» з Закарпаття. Вже на 9 хвилині подолянам вдалося забити швидкий гол, автором якого став Даниїл Волков. Однак, перевага господарів протрималася до 29 хвилини, поки не забив Іван Головкін. Але «Агробізнесу» в другому таймі на 58 хвилині вдалося завершити свою атаку результативним ударом Данила Сидоренка, а потім і зберегти для себе переможний рахунок. Отож, «Агробізнес» - «Минай» 2:1.

Тепер «Агробізнес» одноосібно очолює турнірну таблицю в групі «А», маючи 9 очок у трьох матчах. На другому місці йде «Епіцентр», який має в активі 6 очок, але кам'янчани зіграли два поєдинки. «Поділля» у трьох матчах набрало 4 очки та поки перебуває на 5 місці.

У наступному турі усі клуби з Хмельниччини гратимуть на виїзді. 31 серпня «Агробізнес» у Івано-Франківську протистоятиме «Прикарпаттю», а «Епіцентр» в Ужгороді – харківському «Металісту». «Поділля» свій матч проведе першого вересня на Закарпатті проти «Миная».

Читайте також: Першість області з футболу. Далі гратимуть за новим форматом