FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
2 Вересня, 2024

Футбол. Черговий успіх «Агробізнеса» та нічиї «Епіцентра» і «Поділля»

Гол Максима Войтіховського в Івано-Франківську приніс Агробізнесу перемогу над Прикарпаттям. Фото: facebook.com/fcab.com.ua

У першій лізі чемпіонату України пройшли матчі четвертого туру.

Усі три представники Хмельниччини в першості України серед команд першої ліги в групі «А» свої матчі прводили в гостях. І всі вони змогли здобути залікові очки. Щоправда, максимум підкорився лише «Агробізнесу», а ось «Епіцентр» та «Поділля» здобули по одному заліковому балу.

Волочиська команда гостювала в Івано-Франківську, де зіграла проти «Прикарпаття». «Агробізнес» прибув на матч у ролі фаворита, аде в трьох попередніх поєдинках подоляни здобули максимум очок – дев'ять із дев'яти. Прикарпатці ж ж мали в аткиві лише один пункт у двох проведених матчах.

У грі проти «Прикарпаття» все вирішив один гол. Його автором на 10 хвилині став Максим Войтіховський, для якого забитий м'яч у ворота івано-франківців став другим у чемпіонаті. Господарі намагалися відігратися, але… волочиська команда змогла зберегти свої ворота «сухими». Отож, «Прикарпаття» - «Агробізнес» 0:1. Команда Олександра Чижевського продовжує демонстурвати стовідсотковий результат – чотири перемоги в чотирьох матчах.

«Епіцентр» в Ужгороді грав проти харківського «Металіста». Чи то спека так вплинула на гравців обох команд (було +38), чи то занадто обережно діяли футболістів, але матч не був видовищним. Команди майже не створили небезпечних моментів. Хіба що можна згадати епізод наприкінці першого тайму, коли м'яч, після скидки Євгена Запорожця, влучив у стійку воріт харків'ян. Тож голів у цій грі не було – «Металіст» - «Епіцентр» зіграли 0:0.

Неподалік Ужгорода грало і хмельницьке «Поділля» - проти «Миная». У цій грі було чимало моментів біля воріт обох команд, а ось голів… ні. Хмельничани, насправді, могли вивезти три очки, якби вже у компенсований арбітром часом Кирило Пасічник, пробиваючи головою з метрів десяти, влучив би у ворота. Але ж м'яч пролетів поруч зі стійкою. У підсумку «Минай» - «Поділля» 0:0.

Після чотирьох турів «Агробізнес» - одноосібний лідер. У команди з Волочиська 12 очок у чотирьох іграх. Друге місце – за «Епіцентром». У кам'янчан 7 очок у трьох поєдинках. «Поділля» йде на четвертій позиції, маючи 5 очок в чотирьох матчах.

У наступному турі «Агробізнес» відпочиватиме. А ось «Епіцентр» 6 вересня в Кам'янці-Подільському прийматиме чернівецьку «Буковину». Цей матч буде центральним у турі, адже чернівчани, як і кам'янчани, мають сім очок, але зіграли на один матч більше. «Поділля» свій поєдинок проведе 7 вересня, коли в Хмельницькому прийматиме «Прикарпаття».

Читайте також: Першість області з футболу. Далі гратимуть за новим форматом

Лідерство «Агробізнеса» та «Епіцентра» і перше фіаско «Поділля»