FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
5 Вересня, 2024

Першість області з футболу. «Колос» достроково став чемпіоном

Колос із Полонного в 2024 році виграв Кубок області, а також чемпіонат, який ще триває. Фото: ілюстративне Хмельницької обласної асоціації футболу

Відбувся перший поєдинок другого етапу обласних змагань.

У чемпіонаті Хмельниччини з футболу розпочався фінальний етап, в якому шість команд поділені на дві групі. І саме у першій трійці, яка веде боротьбу за медалі, відбувся перший матч. «Іскра-Поділля» в Теофіполі приймала «Колос» із Полонного. І матч завершився доволі впевненою перемогою гостей та… достроковим чемпіонством.

Вже у першому таймі голи Дмитра Вакули, Івана Кашперука та дубль Дмитра Демчика, фактично, гарантували перемогу «Колосу». І хоч «Іскра-Поділля» змогла на 53 хвилині відіграти один м'яч (забив Даніїл Сокальський), але далі знову забивали гравці команди, яка минулого року стала чемпіоном області. Голи Віталія Борисевича, Олександра Попадюка, Андрія Бартошука та Богдана Скоцького (з пенальті) встановили остаточний рахунок – 1:8.

«Колос» здобув золоті медалі чемпіонату. І це при тому, що попереду на команду очікують ще три матчі. Але в полончан вже є 15 очок, тоді як в конкурентів – «Іскри-Поділля» та «Адреналін-ДЮСШ-1» із Хмельницького – по два. І вони не мають навіть теоретичних шансів наздогнати «Колос». А ось яка команда здобуде «срібло» - визначатиметься в наступних поєдинках. Ну, а попереду 11 вересня «Колос» вдома зіграє з хмельничанами, а 14 вересня «Адреналін-ДЮСШ-1» у Хмельницькому зіграє з теофіпольчанами.

У групі, яка змагається за 4-6 місця, перший матч другого етапу пройде 7 вересня в Кам'янці-Подільському, де місцева «ДЮСШ-2» прийматиме «Оболонь-Чемерівці».

Нагадаємо, «Колос» цього року став володарем Кубка області, обігравши команду з Хмельницького з рахунком 5:1.

Читайте також: Першість області з футболу. Далі гратимуть за новим форматом