FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
1 Жовтня, 2024

Футзал. Три команди з Хмельницького змагатимуться в Кубку України

Десять переможців першого раунду сформують склад учасників другого відбіркового етапу, матчі якого заплановані на 19 і 26 жовтня. Фото: з архіву

Дві з них вийдуть на старт із самого початку турніру.

Вже цього тижня розпочинається новий розіграш Кубка України з футболу. У ньому візьмуть участь одразу три клуби з Хмельницького. «Сокіл», який виступає в найвищому дивізіоні «Екстра-лізі», свій кубковий шлях розпочне з 1/8 фіналу, а ось інші дві хмельницькі команди – з першого попереднього етапу.

Вже 5 жовтня МФК «Urban», який у минулорічному розіграші Кубка України був близьким до виходу до 1/8 фіналу, зіграє свій перший матч у Хмельницькому. Згідно жеребкування, суперником хмельничан стане «Tom Studio» з Чернівців.
А ось інша хмельницька команда – «Helpix», свою першу гру гратме на виїзді проти рівненського «АВ Метал Груп». До слова, з цією командою хмельничани вже бачилися в другій лізі. Тоді матч, який відбувся в квітні цього року в Рівному, завершився перемогою «Helpix» з рахунком 5:1.

До слова, переможців протистоянь визначатимуть за підсумками двох матчів. Тож після ігор 5 жовтня, на команди очікують поєдинків-відповіді, які мають пройти 20 жовтня.

Читайте також: Волейбол. «Епіцентр-Подоляни» та «Поділля» розпочали новий сезон