ye-logo.v1.2

Кубок України з футзалу. Хмельницький «Urban» переміг, але далі йде команда з Дніпра

Спорт 1019
Хмельницький Urban здолав команду з Дніпра, але саме Athletic Futsal пройшов далі в Кубку України, оскільки підсумок протистояння з двох матчів на користь цієї команди
Хмельницький Urban здолав команду з Дніпра, але саме Athletic Futsal пройшов далі в Кубку України, оскільки підсумок протистояння з двох матчів на користь цієї команди. Фото: скрін з відео youtube.com

Хмельничани, попри домашню звитягу, не змогли пробитися до 1/8 фіналу змагань.

27 січня в Хмельницькому відбувся матч-відподідь третього попереднього етапу Кубка України, в якому місцевий МФК «Urban» приймав «Athletic Futsal» з Дніпра. Хмельничани, які тиждень тому поступилися дніпрянам із рахунком 1:4, були за крок до виходу до 1/8 фіналу. Вони виграли домашній поєдинок, але… путівку до наступного етапу не здобули.

Дніпряни, в складі яких є чимало досвідчених граців – Віталій Дзюба, Андрій Мельник, Олександр Іванова, Владислав Васильєв, у минулому розіграшу Кубка України дійшли до 1/4 фіналу. Крім цього, грають у чемпіонаті України в першій лізі, де в групі «Б» посідають перше місце. А, завжаючи на рахунок у першій грі, звісно, вважалися фаворитом у грі в Хмельницькому.

Але хмельничани, які є аматорським клубом та грають у чемпіонаті міста, попри всі навколоматчеві розмови, були налаштовані дати бій. І МФК «Urban» вдалося здивувати багатьох. Але здобути путівку до 1/8 фіналу – ні.

У першому таймі голи Дмитра Сороки, Андрія Прияна та Святослава Зубика подарували надію вболвальникам хмельницької команди на те, що команді вдасться, як мінімум, перевести протистояння в серію пенальті. Адже рахунок у матчі став 3:0, а в протистоянні 4:4.

Та в другому таймі все змінилося. Спочатку, на 29 хвилині Ємаєв в простій ситуації віддав пас на голкіпера Сороку, а той не зміг зупинити м'яч, який покотився далі та опинився в воротах – 3:1. Через хвилину Галич потужно пробив і рахунок став 3:2. Та на 36 хвилині Сорока забив четвертий гол у ворота дніпрян і рахунок став 4:2 – до серії пенальті хмельничан віддаляв лише один забитий гол. Футзалісти «Urban» намагалися перевести гру в «лотерею» шестиметрових, але потрібно було забити ще один раз. Не вдалося.

Отож, хмельничани виграли матч з рахунком 4:2, але за підсумками двох поєдинків поступилися 5:6. Далі крокує «Athletic Futsal» з Дінпра.

Читайте також: Футбол. «Поділля» залишилося ще без кількох футболістів, в «Агробізнесі» вже є перший новачок

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую