Адже що може бути кращим, ніж згадати літо, потішивши себе і своїх домашніх соліннями і маринадами власного приготування. Що робити для того, аби домашні заготовки вийшли смачними та простояли всю зиму, “Проскурівський телеграф” запитав у досвідченого шеф-кухаря ресторанів “Кінто” та “Пелікан” Олексія Випірайленка.
- Олексію Юрійовичу, розкажіть, як правильно заготовляти овочі?
- Ідеально, звісно, якщо господиня робить заготовки з овочів зі свого городу. У свіжих плодах з грядки найбільше цінних речовин. Якщо ж ділянки у вас немає, доводиться вирушати на ринок. Добре, коли ви знаєте, у кого й що купуєте. І вже тим більше, не варто купувати овочі для консервації в...
...
Уривок з статті. Повну версію читайте у журналі "Проскурівський телеграф" №30 від 25.07.2013.