ye-logo.v1.2

Рідні розшукують Руслана Присяжнюка з Летичівського району, який зник у районі донецького аеропорту

Допомога 4645
Фото: з сімейного архіву Руслана Присяжнюка

Боєць був поранений, коли 20 січня востаннє виходив з ними на зв’язок.

Рідні повідомляють, що на Донбасі зник Руслан Анатолійович Присяжнюк із села Буцні Летичівського району, який служить у 90-му батальйоні 81-ї аеромобильно-десантної бригади. Коли 20 січня він востаннє говорив із дружиною, перебуваючи у донецькому аеропорту, казав, що отримав поранення.
“У аеропорт Руслана на ротацію відправили 15 січня із міста Костянтинівка Донецької області. 19 січня він телефонував мені, розповів, що його поранили. А 20 січня об 11:20 у розмові з дружиною сказав, що його вже виносять із аеропорту. Ввечері того ж дня я відправила йому повідомлення, вранці 21 січня його телефон з’явився у мережі та знову зник. Відтоді зв’язку з Русланом немає”, - говорить мати бійця Поліна Савчук.
За словами його матері, Руслан проживає з дружиною і сином на Київщині, але оскільки не встиг знятися з реєстрації, його призвали до Летичівсько-Старосинявського об’єднаного районного військового комісаріату 23 серпня, звідки направили у Житомирську 95 окрему аеромобільну бригаду.
У списках полонених і загиблих Руслана Присяжнюка немає, будь-які відомості відсутні. Зараз рідні звертаються за допомогою до СБУ, волонтерів та усіх небайдужих. Якщо ви володієте додатковою інформацією, телефонуйте за номером: 098-98-11-204 (мати Поліна Степанівна) та 096-99-11-309 (сестра Людмила).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую