ye-logo.v1.2

У Прикордонній академії вперше відбудуться вибори ректора

Суспільство 2966
Даші Пастернак
Тимчасово виконуючий обов'язки ректора академії Олег Шинкарук предствавив свою програму. Фото: Даші Пастернак

Раніше ректора затверджували у головному управлінні Державної прикордонної служби України.

На посаду претендують два кандидати — чинний т. в. о. ректора академії полковник Олег Шинкарук і полковник Олександр Андрощук.
Вибори ректора академії пройдуть в четвер, 23 квітня, шляхом таємного голосування. Очільника академії обиратимуть на термін 5 років. У виборах візьмуть участь весь науково-педагогічний склад, виборні представники від інших структурних підрозділів і частина курсантів та студентів.
Сьогодні на загальних зборах колективу академії обидва кандидати оприлюднили свої програми. Військові обіцяють підвищувати рівень якості освіти в академії, забезпечити прозорість діяльності ректорату і просувати академію у напрямку кращих зразків європейських освітніх і наукових центрів.
На посаду ректора балотувався ще й третій кандидат — полковник Олена Волобуєва, але сьогодні вона зняла свою кандидатуру.
“Наша програма повністю співпала з програмою полковника Шинкарука. Основним завданням обох програм стало формування нового прикордонника, який гідно представлятиме Україну під час виконання службових завдань, - заявила Олена Волобуєва. - Тому сьогодні я знімаю свою кандидатуру на посаду ректора і не буду брати участь у виборах”.

Полковник Олена Волобуєва зняла свою кандидатуру на посаду ректора

 

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую