FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Сеня з «Мотор’ролли» підірвався на рок-фестивалі (ФОТО, ВІДЕО)

Лідер гурту Сергій Присяжний відразу після виступу на сцені рок-фестивалю «The Best Siti-2013», який протягом трьох днів проходив у Новоселиці на Дніпропетровщині, зізнався, що підірвав собі м’язи преса.

Усе заради того, щоб розігріти публіку. Адже Сергій з командою виступали першими у третій і найвідповідальніший день фестивалю. Хлопці задавали ритм усього дня, адже за ними на сцену виходили російський «Сплин», британські «Enter Shikari» та легендарні «Scorpions»! 


«Найперші враження – дуже жарко, – зізнався Сергій поза сценою, через кілька хвилин після виступу, – і друге, що зараз відчуваю – це біль, бо підірвав собі м’язи преса. У нас був дуже відповідальний виступ – ми розігрівали публіку перед появою іноземних гостей. Впоралися з цим, я вважаю, на відмінно!». Дивіться відео №2.
Про те, що впоралися хлопці й справді на відмінно, свідчили не лише шалені оплески, танці та публіка, яка співала разом із артистами, але й прихильники, які ще задовго до закінчення виступу чекали Сергія і команду за сценою, щоб взяти автограф.


«На фестивалі все зійшлося гармонійно: ми вміємо грати, а публіка вміє слухати, тому все так прекрасно виходить», – зауважив вокаліст «Мотор’ролли». Він також зізнався, що восени гурт презентує хмельничанам нову програму «Чумаки», з якою вже зараз музиканти знайомлять українську публіку. На фестивалі «Мотор’ролла» виконувала, в основному, старі хіти «Аеліта», «Восьмий колір», «Не любила», а також, подарували учасникам «The Best Siti» композицію «Забери мене» з нового альбому.


Телеканалу «Донбас» у прямому ефірі Сергій Присяжний розповів про те, яке запитання глядачів застало його зненацька, як хлопці святкуватимуть 20-річчя гурту наступного року та про унікальну гітару, на якій, можливо грав сам Уеслі Лоуден Борланд, американський музикант, більш відомий як гітарист групи «Limp Bizkit». Дивіться відео №1.

Довідка: 12-14 липня 2013 року в Парку відпочинку «Новоселиця» (12 км від м. Дніпропетровськ) відбувся один з найбільших у Європі - український музичний фестиваль - «The Best City-2013».
Хедлайнерами фестивалю виступили ТНМК, Мотор'ролла, Воплі Відоплясова, Нічні Снайпери, Kozak System, Дельфін, Бі-2, Ленінград, Сплін, Мумій Троль, Lacuna Coil, Enter Shikari, Guano Apes, Hurts, Scorpions.
За 3 дні на 4 сценах цього грандіозного open-air виступили 120 виконавців з України, СНД, Європи. Фестиваль відвідало більше 70 тисяч любителів живої музики.
«The Best City.UА» вперше відбувся в 2012 році.